A coś Ci wyszło na histeroskopii? Pytam, bo jestem w trakcie oczekiwania na betę (to 3 transfer) i jak się teraz nie uda to chcą mnie kierować na histeroskopię.Kochana tez Cie pamietem z iui
Powiem tak - nie zycze Ci absolutnie takiego scenariusza jak moj, ale abys miala porownanie: u mnie niby wszystko jest ok, glebszej diagnostyki mi nie robili, wiec jak mowili, Pani zdrowa wiec szanse na sukces przy ivf minimum 30%
Zaplodnili wszystkie 15 komorek, hodowali do blastocysty, mialam 4 blastocysty, z tego 3 transfery i niestety zaden nieudany[emoji20]
Gdybym zapladniala tylko 2, moglabym nie miec zadnej szansy. Teraz kolejne ivf i badania glebsze przede mna, ale wiem przynajmniej ze probowalam... wykorzystalam szanse na maxa.
I jestem ambasadorka tego, zeby zanim zacznie sie ivf zrobic histeroskopie i biopsje endometrium bo moga nam podac i 100 zarodkow a jak jest cos nie tak z endometrium to bez leczenia nic sie moze nie udac.
Ale my szukalismy w ciemno bez badania endometrium
A z tym endometrium to miałaś jakieś powody, żeby je badać - bo u mnie niby wszystko ładnie, pięknie a nic nie wychodzi