Ruda08
Fanka BB :)
O ile się nie mylę to 375 złDziękuje A pamietasz może ile płaciła? Na ich stronie nie ma ceny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ile się nie mylę to 375 złDziękuje A pamietasz może ile płaciła? Na ich stronie nie ma ceny
Ja miałam histeroskopie miesiąc temu i płaciłam około 2000 ze wszystkim (tzn histeroskopia, narkoza, wycinek do badania, samo badanie i wylezeczkowanie)Tak z ciekawości, jaki jest u Was koszt histeroskopii? W końcu znam wszystkie szczegóły, będę mieć ją w czwartek 31.10 i uda się zrobić na nfz, ale cena cennikowa Invicty powala (2800zl za sam zabieg, bez wliczonego znieczulenia, badań i konsultacji anestezjologicznej). Jestem ciekawa jakie są koszty w innych klinikach.
Diagnostyczna ze znieczuleniem 1300, zabiegowa ze znieczuleniem 1600Tak z ciekawości, jaki jest u Was koszt histeroskopii? W końcu znam wszystkie szczegóły, będę mieć ją w czwartek 31.10 i uda się zrobić na nfz, ale cena cennikowa Invicty powala (2800zl za sam zabieg, bez
1200 za wszystko w Bocianie robione w grudniuTak z ciekawości, jaki jest u Was koszt histeroskopii? W końcu znam wszystkie szczegóły, będę mieć ją w czwartek 31.10 i uda się zrobić na nfz, ale cena cennikowa Invicty powala (2800zl za sam zabieg, bez wliczonego znieczulenia, badań i konsultacji anestezjologicznej). Jestem ciekawa jakie są koszty w innych klinikach.
Gratuluję super betyOby Kochan dla nas wszystkich było dobrze :*
Ja brałam nospa max 8-10 tabletek dziennie. I niestety i tak nie pomogło,bo skurcze nadal miałam, a transfer był nieudany.Bierz nospe, jesli nie masz nospy max , to wez sobie dwie. Ciagniecie i bol moze byc i objawem ciazy i czegos innego. Dmuchaj na zimne.
Wow, to mega różnica jest...Diagnostyczna ze znieczuleniem 1300, zabiegowa ze znieczuleniem 1600
no to różnice są kosmiczne...1200 za wszystko w Bocianie robione w grudniu
Poszukaj na NFZ. Miałam za darmo z laparo.Tak z ciekawości, jaki jest u Was koszt histeroskopii? W końcu znam wszystkie szczegóły, będę mieć ją w czwartek 31.10 i uda się zrobić na nfz, ale cena cennikowa Invicty powala (2800zl za sam zabieg, bez wliczonego znieczulenia, badań i konsultacji anestezjologicznej). Jestem ciekawa jakie są koszty w innych klinikach.
Poszukaj na NFZ. Miałam za darmo z laparo.
Jak mi teraz sie nie powiedzie to tez mam isc od razu na histeroskopię, ale pani doktor powiedziała ze jak chcem to da mi na NFZ, no chyba że chcę u nich w klinicePoszukaj na NFZ. Miałam za darmo z laparo.