reklama
Liliana87
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji1696]Zrobiłam dzisiaj betę, 8dpt blastki, 45.3. Trzymajcie kciuki proszę. W piątek będę powtarzała
Śliwka12345
A jakieś bóle brzucha?Od wczoraj jest mi słabo, jakbym miałam zemdlec, ale zwalalam na dostinex i za mało płynów. Zobaczymy w pt
Netiaskitchen
Przykro mi bardzo... A gdzie się dotąd leczyliscie i gdzie teraz będziecie się przenosić?Mnie Beta nie zaskoczyła 0,56 w 11dpt dwich sredniej klasy zarodkow Myslalam, że chociaz jeden z nami zostanie.... Zmieniamy klinike blizej domu i od nowego roku....zaczynamy wszystko od nowa .... Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo sily!!!!!
Netiaskitchen
W 21tcDziewczyny mam pytanie w którym tygodniu ciąży czułyście pierwsze ruchy dziecka bo jestem w 18 tygodniu i nic nie czuję
Netiaskitchen
A kiedy masz mieć wyniki tego badania zarodka?Brak jeszcze. Ale dziś mam takie wątpliwości że znów będzie biochemia
Śliwka12345
Niby wczoraj ale lekarka wieczorem pisała że jeszcze nie ma. Pytanie czy to dobra czy zła wróżbaA kiedy masz mieć wyniki tego badania zarodka?
Netiaskitchen
Tak, też pamiętam teorie ananasowe. Sama przed pierwszym transferem jadłam, ale transfer nieudany, więc potem ananasa odpuściłam. Ale jeśli ananas ma pomóc nawet na zasadzie placebo, to warto. A ananas pychotka, więc tym bardziejAnanasa ja jadłam po dwa plasterki 3 dni przed transferem i 3 dni po. Taką wtedy teorie słyszałam tutaj na forum [emoji14]
Netiaskitchen
Spokojnie, pewnie będą dziś. Znając życie nie zdążyli, czy coś w tym stylu. Wiesz, teraz wszędzie więcej jest pracy niż ludzi do pracy...Niby wczoraj ale lekarka wieczorem pisała że jeszcze nie ma. Pytanie czy to dobra czy zła wróżba
reklama
Śliwka12345
Niby tak. Nawet jakoś tak w laboratorium więcej ludzi do badańSpokojnie, pewnie będą dziś. Znając życie nie zdążyli, czy coś w tym stylu. Wiesz, teraz wszędzie więcej jest pracy niż ludzi do pracy...
Podziel się: