reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co do tych warsztatów w Poznaniu tez sie nad tym zastanawiam od dłuższego czasu ale do Poznania mam daleko chociaz moj szwagier tam mieszka wiec byla by okazja do odwiedzin. Tylko tak sie zastanawiam bo sa to warsztaty z konkretnej kliniki wiec nie wiem czy to nie jest poprostu plan marketingowy, poza tym jest sponsorowany przez jakas firme z naturalnych kosmetykow. Takze napewno przy okazji szukają dodatkowych klientow i jakis czas pewnie bedzie poświecony promocji kosmetykow. Ale jesli mozna porozmawiac z psychologiem czy immunologiem to czemu nie, zawsze mozna sie czegos nowego dowiedziec. Ja sie chyba jednak nie zdecyduje :)
Na pewno szukają, tak działa sponsoring. Ale między wierszami może się czegoś mądrego dowiemy;) jedziemy z koleżanką pociągiem i też nie mamy blisko- 4h w jedną stronę. Oby było warto!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji173][emoji173][emoji173]Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś[emoji173][emoji173][emoji173]

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-16 Artemida90 podglądanie pęcherzyków
2019-10-25 Elizabeth68 wizyta serduszkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
2019-10-25 OlaMaKota1234 wizyta serduszkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
2019-10-25 Witamitawegaminka USG[emoji173][emoji173][emoji173]
2019-11-13 goffa13 echografia 1 trymestru
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

@Artemida90 Dziś kolejne podglądanie pęcherzyków :)
Dziewczyny trzymamy kciuki przez kolejne dwa dni :)

Omg jak pusto w kalendarium...
Duzo dziewczyn niedlugo rodzi:) ale czas zasuwa....

Hej dziewczyny, mam pytanie przy jakich objawach hiperki zglaszalyscie się do szpitala. Póki co mam płyn w otrzewnej i powiększone jajniki, przed Ovitrellem miałam już 5.5tys estradiolu, więc leżę i nerwicy dostaje (jestem pracoholikiem). Wczoraj miałam transfer pięknej blaski 4aa i mam tendencje do ignorowania objawow
Pij kochana !! Ja miałam ponad 8 tys estradiolu i nie miałam hiperki. Piłam chyba z 3-4 litry wody i zapiłam to cholerstwo ;)

reklama
Czy któraś z was miała może problem z wypadającymi włosami po szczepieniach limfocytami???Ja jestem po 3 szczepieniu i zauważyłam ze od momentu szczepień potwornie wypadają mi włosy aż boje się myć i czesać głowę..Zawsze miałam bardzo grube i mocne włosy a teraz to może z połowa ich została..Nie wiem co robić..Może to zbieg okoliczności i to co innego.

Do góry