reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej :) po wizycie. Wyniki są dobre, lekarz zwiększył mi estrofem na 3x2. Endometrium troszkę ponad 8 mm. Transfer przesunięty o 1 dzień jak u Ciebie, 22.10. Po wizycie miałam spotkanie z embriologię który opowiedział mi o naszej hodowli i dowiedziałam się ze mamy 5 blastocyst o najwyższej jakości :)
Zatem trzymamy kciuki we wtorek!!! Niech się Wam uda!!!

reklama
Wpisalysmy sie i mamy nadzieje,ze do soboty nam nic nie wyskoczy.. jestem ciekawa, moze czegos madrego sie dowiemy. A mozesz cos wiecej napisac? Jak bylo? Warto??
Hmm było fajnie. Dużo dziewczyn że swoimi doświadczeniami wymienialismy poglądy. Nie było tylko osób przystepujacych do in vitro ale też po iui i naturalnych staraniach. Można było zadawać otwarte pytania do ginekologa i embriologa a teraz widzę nawet ze ma być immunolog. W prezencie dostaliśmy też bony do Invimed na darmowe badanie nasienia i pół ceny za wizytę u ginekologa. Myślę że było warto mimo wszystko.

Hmm było fajnie. Dużo dziewczyn że swoimi doświadczeniami wymienialismy poglądy. Nie było tylko osób przystepujacych do in vitro ale też po iui i naturalnych staraniach. Można było zadawać otwarte pytania do ginekologa i embriologa a teraz widzę nawet ze ma być immunolog. W prezencie dostaliśmy też bony do Invimed na darmowe badanie nasienia i pół ceny za wizytę u ginekologa. Myślę że było warto mimo wszystko.
No to fajnie. Jestem bardzo ciekawa jak to będzie wygladalo. I cieszy mnie,ze udzial jest bezplatny. ;)

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-16 Artemida90 podglądanie pęcherzyków
2019-10-25 Elizabeth68 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-25 OlaMaKota1234 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-25 Witamitawegaminka USG❤❤❤
2019-11-13 goffa13 echografia 1 trymestru
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

@Artemida90 Dziś kolejne podglądanie pęcherzyków :)
Dziewczyny trzymamy kciuki przez kolejne dwa dni :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś idę jak na skazanie na to usg. Jeśli ktoś ma nadzieje to proszę o kciuki.

Edit już po, moja nadzieja przedłużona na 2 dni. W piątek kolejne usg. Na szczęście policzyli dziś tylko te co maja ok 11-12mm i jest ich 14. Teraz kolejny stres co ruszy do piątku.

Boże tak się trzęsę ze cały fotel chodził.

Dziś idę jak na skazanie na to usg. Jeśli ktoś ma nadzieje to proszę o kciuki.

Edit już po, moja nadzieja przedłużona na 2 dni. W piątek kolejne usg. Na szczęście policzyli dziś tylko te co maja ok 11-12mm i jest ich 14. Teraz kolejny stres co ruszy do piątku.

Boże tak się trzęsę ze cały fotel chodził.
Powodzenia ❤️

reklama
Do góry