reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :) po wizycie. Wyniki są dobre, lekarz zwiększył mi estrofem na 3x2. Endometrium troszkę ponad 8 mm. Transfer przesunięty o 1 dzień jak u Ciebie, 22.10. Po wizycie miałam spotkanie z embriologię który opowiedział mi o naszej hodowli i dowiedziałam się ze mamy 5 blastocyst o najwyższej jakości :)
To super informacje :happy: na nas też czeka jeszcze 5 blastek, także szansę są, chociaż wiadomo że w życiu to bywa różnie. Czyli już teraz 22 jedziesz na transfer? Czy masz jeszcze wcześniej wizytę u lekarza? Ja jutro dowiem się ostatecznie co i jak:wink:

Hej dziewczyny słuchajcie dziś jest światowy dzień samobadania piersi także badamy się no chyba ze chcą zrobić to wasze drugie połówki :)... tym bardziej teraz przy tych wszystkich lekach
Po drugie juz wiem ze na początku listopada beden miała pierwszy transfer od wczoraj już biore estrofem 3 tabletki na noc dowcipnie i codziennie pregne na wizycie 28. 10 dowiem się kiedy co i jak jakby mnie ktoś mógł wciągnąć na kalendarz byłoby fajnie z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej sie strachem. .....
Przepraszam ze nie udzielam się ale podczytuje cały czas. .... postanawiam poprawę za wszystkie trzymam kciuki i przytulam wirtualnie w trudnych chwilach często czytając przeżywam wszystko z wami łącznie z ryczeniem w poduche
.....dobrze ze pracy mamy mnóstwo to trochę rece czymś zajmę bo bym zwariowala do tego czasu

Witajcie kochane. Ponizej wklejam link to ogloszenia o bezplatnych warsztach w Poznaniu na temat problemow z zajsciem w ciążę. Może ktoras skorzysta, zapisy do piatku , opis super, duzo specjalistów..

Też wydaje mi się że te statystyki to lipa. U mnie trzy stymulacje. W dwóch pobrali po 5-6 komórek, 4 dojrzałe, zero dotrwalo do 5-tej doby. Jedna stymulacja 10 komórek pobrano, 5 dojrzałych wszystkie dotrwalo do 5-tej doby, więc jak dla mnie to nie ma żadnej reguły :(
Miałam podobne doświadczenie, w każdej kolejnej stymulacji miałam 2 potem 3 potem 5 blastek o coraz lepszej jakości... czytałam o teorii aktywacji jajnikow gdy punkcja jest wykonyw dość krótkim okresie czasu że pomaga to w uzyskaniu lepszej jakości komórek :)

Witajcie kochane. Ponizej wklejam link to ogloszenia o bezplatnych warsztach w Poznaniu na temat problemow z zajsciem w ciążę. Może ktoras skorzysta, zapisy do piatku , opis super, duzo specjalistów..

Ja się zapisałam ale jeszcze nie zadzwonili

reklama
Do góry