Nie nie miałam zastrzyku , tak 5 dniowa blastocysta. W piątek idę do lekarza ustalimy nowy plan działań
Kurde to wyglada jakby naprawde cos zaskoczylo... a badalas trombofilie/krzepliwosc? Mialas moze biopsje endometrium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie miałam zastrzyku , tak 5 dniowa blastocysta. W piątek idę do lekarza ustalimy nowy plan działań
To super informacje na nas też czeka jeszcze 5 blastek, także szansę są, chociaż wiadomo że w życiu to bywa różnie. Czyli już teraz 22 jedziesz na transfer? Czy masz jeszcze wcześniej wizytę u lekarza? Ja jutro dowiem się ostatecznie co i jakHej po wizycie. Wyniki są dobre, lekarz zwiększył mi estrofem na 3x2. Endometrium troszkę ponad 8 mm. Transfer przesunięty o 1 dzień jak u Ciebie, 22.10. Po wizycie miałam spotkanie z embriologię który opowiedział mi o naszej hodowli i dowiedziałam się ze mamy 5 blastocyst o najwyższej jakości
Gratuluje ja mam wizytę 25 serduszkowąGratulacje ! Oby ciaza pieknie sie rozwijala. Beta na pewno nie jest za wysoka. Ja mialam 880 w 13 dpt 3dniowego zarodka a dwa dni pozniej 2005. Teraz czekam na 23 pazdziernika na wizyte serduszkowa. Glowa do gory !
Lekarz robił mi jakieś dodatkowe badania, włączył androtop-testosteron w żelu i hormon wzrostu + suplementy.Dzięki kochana za swoje świadectwo, znaczy że i dla mnie jest nadzieja.
A powiedz czy za 3razem bralas coś innego niż poprzednio że wynik taki ładny i komórki dotrwaly do 5doby?
Miałam podobne doświadczenie, w każdej kolejnej stymulacji miałam 2 potem 3 potem 5 blastek o coraz lepszej jakości... czytałam o teorii aktywacji jajnikow gdy punkcja jest wykonyw dość krótkim okresie czasu że pomaga to w uzyskaniu lepszej jakości komórekTeż wydaje mi się że te statystyki to lipa. U mnie trzy stymulacje. W dwóch pobrali po 5-6 komórek, 4 dojrzałe, zero dotrwalo do 5-tej doby. Jedna stymulacja 10 komórek pobrano, 5 dojrzałych wszystkie dotrwalo do 5-tej doby, więc jak dla mnie to nie ma żadnej reguły
Ja się zapisałam ale jeszcze nie zadzwoniliWitajcie kochane. Ponizej wklejam link to ogloszenia o bezplatnych warsztach w Poznaniu na temat problemow z zajsciem w ciążę. Może ktoras skorzysta, zapisy do piatku , opis super, duzo specjalistów..
Ogrom wiedzy i nieocenione wsparcie – warsztaty „Obudź w sobie życie” dla kobiet starających się o dziecko (Poznań, 19.10.19 r.) - Plodnosc.pl
Warsztaty "Obudź w sobie życie" to wyjątkowe spotkanie dla kobiet starających się o dziecko. Od 2017 roku w warsztatach uczestniczyło przeszło 1000 kobiet, a wiele z nich już jest mamami.plodnosc.pl
Do mnie dziś dzwonili. Zapisywałam się wczoraj. Kolezanka zapisywala się wczoraj ze mną, dziś wysłała formularz jeszcze raz i zadzwonili. Dodam,ze przed telefonem dostalysmy maila z potwierdzeniem. Moze wyslij formularz jeszcze raz?Ja się zapisałam ale jeszcze nie zadzwonili