reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lutinus uczulił mnie po dwóch tygodniach a luteina po jednej tabletce. Substancje wypełniające są inne i tylko tutaj jest różnica. Z reguły lepiej tolerowany jest lutinus. Po transferze z reguły kliniki nie wypisują refundacji na luteinę, dopiero po potwierdzeniu ciąży jest refundacja.
U mnie niezależnie od etapu w klinice wypisują recepty na luteine z refundacją. Kosztuje chyba z 7 zł za opakowanie (jeśli dobrze pamiętam).

Mnie od poczatku transweru bola cycolki az do teraz i to coraz mocniej ,az uciazliwe to dla mnie jest ale ja zwalam to nie na pozytywna bete a na crinone ,biore go dwa razy dziennie. Wkoncu to hormony. Przy marwelon myslałam ,ze odleca:) maz sie smial ,ze przez sen w czasie obracania sie jeczalam ała ałaa:) te cycole to sprawa indywidualna, jednych bola i ciazy nie ma innych nic nie boli i jest hihi chyba kazdy reaguje na swoj sposob. Zreszta w naszym przypadku ciezko odroznic co jest dzialaniem lekow,co powodzeniem a co podswiadomym wsluchiwaniem sie i dopisywaniem tego do objawow bo tak silne pragnienie ich mamy. Co jest jak najbardziej na miejscu:)
Ja tam myślę że te wszystkie objawy jakich u siebie wypatrujemy po transferach to właśnie tak jak piszesz mix pragnienia (czyli głowa) z kosmicznymi dawkami hormonów.

hej, jakoś...
Nie byłam ,bo ostatecznie zdecydowaliśmy się na inną klinikę i teraz czekam na wizytę tam. Zobaczymy jak wyjdzie.Nie chce nic zapeszać. JAKOŚ ostatnie trzy tygodnie mnie strasznie umęczyły,i psychicznie i fizycznie ... nie mam na nic czasu a dzieje się:o:o:o
Fajnie,że od razu działasz :) będę trzymać kciuki :) Buziolllll!
Nie zapeszamy, kciuki trzymamy!!! I dużo pozytywnej energii wysyłam!!! Ja obstawiona lekami jak dobra apteka, teraz nie ma opcji żeby prg mi zjechał za nisko. Pierwszy raz z pregnylem, więc pierwsze bety będą zaburzone, nie wiem jak się w tym odnajdę. Mam stresa przed jutrem, ale co tam, będzie co ma być

Nie zapeszamy, kciuki trzymamy!!! I dużo pozytywnej energii wysyłam!!! Ja obstawiona lekami jak dobra apteka, teraz nie ma opcji żeby prg mi zjechał za nisko. Pierwszy raz z pregnylem, więc pierwsze bety będą zaburzone, nie wiem jak się w tym odnajdę. Mam stresa przed jutrem, ale co tam, będzie co ma być
Ja też mooocno 3mam... Wiesz przecie :-*
DASZ RADĘ!!! Proszę o relacje na bieżąco :)

reklama
Hejka ;)
Ma może któraś na sprzedaż Gonapeptyl Daily ?
Mam za malo a jestem za granicą ;(( ktoś mnie poratuje ?

Ostatnia edycja:
Do góry