reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej, jakoś...
Nie byłam ,bo ostatecznie zdecydowaliśmy się na inną klinikę i teraz czekam na wizytę tam. Zobaczymy jak wyjdzie.Nie chce nic zapeszać. JAKOŚ ostatnie trzy tygodnie mnie strasznie umęczyły,i psychicznie i fizycznie ... nie mam na nic czasu a dzieje się:o:o:o
Fajnie,że od razu działasz :) będę trzymać kciuki :) Buziolllll!
Trzymaj się!!!!!!

reklama
hej, jakoś...
Nie byłam ,bo ostatecznie zdecydowaliśmy się na inną klinikę i teraz czekam na wizytę tam. Zobaczymy jak wyjdzie.Nie chce nic zapeszać. JAKOŚ ostatnie trzy tygodnie mnie strasznie umęczyły,i psychicznie i fizycznie ... nie mam na nic czasu a dzieje się:o:o:o

Jesteśmy z Tobą [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

hej, jakoś...
Trzymaj się! Zobaczysz wyjdzie w koncu i dla nas sloneczko :*

Lutinus uczulił mnie po dwóch tygodniach a luteina po jednej tabletce. Substancje wypełniające są inne i tylko tutaj jest różnica. Z reguły lepiej tolerowany jest lutinus. Po transferze z reguły kliniki nie wypisują refundacji na luteinę, dopiero po potwierdzeniu ciąży jest refundacja.
DIewczyny wiem ze luteina j latinus uczulają, podrażniają pochwę co może prowadzić do tak dużych podrażnień że potem mogą się przerodzić w grzybicę. Brałam wcześniej luteinę a teraz kupuje w Czechach utrogestan i jest i milion razy lepszy. Polecam albo jak pisałam progesteron w zastrzykach.

hej, jakoś...
Murawcia ale znajdź czasami 2 minutki dla wirtualnych koleżanek bo jak nie ty to ktooooo. Buziaki i trzymaj się dużo zdrowia dla najbliższych

Ja mam zaraz po transferze z refundacja. Co prawda po pierwszym miałam bez i zabolało po kieszeni a jak poszłam po zapas to już była refundacja. Lekarz się pomylił poprostu. Mam też receptę na lutinus, lekarz mi dał jakby się okazało że luteina uczula. Biorę dziś 6 dzień i od wczoraj już uczulenie jest.
Ja przy lutinus miałam takie uczulenie ze myslala ze sie zadrapie .. kupiłam krem nivea na odparzenia dla dzieci i przeszlo pomagało, może linomag też by pomógł.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry