Trzymaj się!!!!!!hej, jakoś...
Nie byłam ,bo ostatecznie zdecydowaliśmy się na inną klinikę i teraz czekam na wizytę tam. Zobaczymy jak wyjdzie.Nie chce nic zapeszać. JAKOŚ ostatnie trzy tygodnie mnie strasznie umęczyły,i psychicznie i fizycznie ... nie mam na nic czasu a dzieje się
Fajnie,że od razu działasz będę trzymać kciuki Buziolllll!
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
hej, jakoś...
Nie byłam ,bo ostatecznie zdecydowaliśmy się na inną klinikę i teraz czekam na wizytę tam. Zobaczymy jak wyjdzie.Nie chce nic zapeszać. JAKOŚ ostatnie trzy tygodnie mnie strasznie umęczyły,i psychicznie i fizycznie ... nie mam na nic czasu a dzieje się
Jesteśmy z Tobą [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Trzymaj się! Zobaczysz wyjdzie w koncu i dla nas sloneczko :*hej, jakoś...
G
gość_AL19
Gość
Czy kogoś dopisać do kalendarza?
monikao777
Dziewczyny więc tak to już moja druga punkcja... Jestem trochę załamana. Dr pobrał niby 15 komórek ale juz 6 odrzucił po pobraniu bo było odrazu coś zz nimi nie tak proszę o. Kciuki żeby wybrali zz tych 9 te 6 które mieli zaplodnic
DIewczyny wiem ze luteina j latinus uczulają, podrażniają pochwę co może prowadzić do tak dużych podrażnień że potem mogą się przerodzić w grzybicę. Brałam wcześniej luteinę a teraz kupuje w Czechach utrogestan i jest i milion razy lepszy. Polecam albo jak pisałam progesteron w zastrzykach.Lutinus uczulił mnie po dwóch tygodniach a luteina po jednej tabletce. Substancje wypełniające są inne i tylko tutaj jest różnica. Z reguły lepiej tolerowany jest lutinus. Po transferze z reguły kliniki nie wypisują refundacji na luteinę, dopiero po potwierdzeniu ciąży jest refundacja.
Margit2018
Murawcia ale znajdź czasami 2 minutki dla wirtualnych koleżanek bo jak nie ty to ktooooo. Buziaki i trzymaj się dużo zdrowia dla najbliższychhej, jakoś...
Ja przy lutinus miałam takie uczulenie ze myslala ze sie zadrapie .. kupiłam krem nivea na odparzenia dla dzieci i przeszlo pomagało, może linomag też by pomógł.Ja mam zaraz po transferze z refundacja. Co prawda po pierwszym miałam bez i zabolało po kieszeni a jak poszłam po zapas to już była refundacja. Lekarz się pomylił poprostu. Mam też receptę na lutinus, lekarz mi dał jakby się okazało że luteina uczula. Biorę dziś 6 dzień i od wczoraj już uczulenie jest.
Trzymam mooocno :-*!!!!!Dziewczyny więc tak to już moja druga punkcja... Jestem trochę załamana. Dr pobrał niby 15 komórek ale juz 6 odrzucił po pobraniu bo było odrazu coś zz nimi nie tak proszę o. Kciuki żeby wybrali zz tych 9 te 6 które mieli zaplodnic
reklama
Gość gość ANNA
Trzymam moooooocne kciukiDziewczyny więc tak to już moja druga punkcja... Jestem trochę załamana. Dr pobrał niby 15 komórek ale juz 6 odrzucił po pobraniu bo było odrazu coś zz nimi nie tak proszę o. Kciuki żeby wybrali zz tych 9 te 6 które mieli zaplodnic
Podziel się: