Marzycielka7
Fanka BB :)
Ale sono hsg niestety nie wykaze czy masz endometrioze czy nie.
A co ? Laparo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale sono hsg niestety nie wykaze czy masz endometrioze czy nie.
Tak laparoskopia wykaże. U mnie wykazałaA co ? Laparo ?
Ja dziś jadę na IP znów plamie.Przed wczoraj się zaczelo całą wkładką czerwona dziś znów lekko.Dzis jest 23 dpt blastki.Kobietki czego mogę oczekiwać na serduszko jeszcze wczas co?
Oby było dobrze narazie martwię sie
Ja miałam endometriozę stwierdzna bez laparoskopii.. lekarz zrobił mi usg i generalnie mam tak jakby jajniki z tyłu macicy od zrostów albo taka może moja uroda była od młodych lat kto wie..Na laparoskopie nie szłam bo sie bałam że osłabi to prace jajników tak też polecał lekarz, a że staraliśmy się z mężem bardzo długo o dziecko wszelkie stymulacje na kilku lekach i nie było rezultatu ani raz ciąży to zdecydowalimy od razu sie na in vitro i nie załuję w brzuszku rośnie zdrowa i duzaa dziewczynka:-) Wczoraj na usg wyszło a mam 31+1 że warzy 2350, lekarz mówi, że jest jak dla Niego starsza :-)Rosnie symetrycznie wymiary są do jednego tygodnia:-)Tak laparoskopia wykaże. U mnie wykazała
Tak. Tylko laparoskopia. Musza zajrzec do otrzewnej. A sono hsg to jest droznosc jajowodow. Nic to o endometriozie nie powieA co ? Laparo ?
Też tak myślę.Nie byłam jeszcze czekam na męża ok zejdzie...Goffa, byłaś już na IP? I jak?
U mnie serduszko było w 27 dpt, 23 dpt to jeszcze może być za wcześnie...
Ciągle mnie jajniki bolą, brzuch jak na okres plus dziś ból głowy. Chyba skutki uboczne luteiny.@AleAle27 dopiszesz mnie na bete 02.10
Dzisiaj 6dpt ale powiem Wam dziewczyny ze prawy jajnik to mi dzisiaj dokazuje. Boli jak oszalały... Mialyscie tak?
Dobrze rozumiem , ze invitro udało się przy endometriozie ? Pytam bo sama mam i czekam na drugi transferJa miałam endometriozę stwierdzna bez laparoskopii.. lekarz zrobił mi usg i generalnie mam tak jakby jajniki z tyłu macicy od zrostów albo taka może moja uroda była od młodych lat kto wie..Na laparoskopie nie szłam bo sie bałam że osłabi to prace jajników tak też polecał lekarz, a że staraliśmy się z mężem bardzo długo o dziecko wszelkie stymulacje na kilku lekach i nie było rezultatu ani raz ciąży to zdecydowalimy od razu sie na in vitro i nie załuję w brzuszku rośnie zdrowa i duzaa dziewczynka:-) Wczoraj na usg wyszło a mam 31+1 że warzy 2350, lekarz mówi, że jest jak dla Niego starsza :-)Rosnie symetrycznie wymiary są do jednego tygodnia:-)