reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czemu ale dalej sie bsrdzo boje i nie umie cieszyc z ciazy..beta 430 jutro juz mija miesiac od ostatniej @ a ja sie boje ,ze za chwile pojde do toalety a tam okres..staram sie myslec pozytywnie,tylko czasem jak brzuch zaboli czy jest chwila na myslenie to jakos taki pesymizm i strach sie wkrada ,ze jednak zaraz sie obudze z tego pieknego snu...
My tak bardzo pragnące dziecka często mamy takie myśli... cały czas czekamy, zastanawiamy się nad tym wszystkim , martwimy się.... ja obecnie od momentu kiedy zdecydowaliśmy sie z mezem na dziecko(3 lata) ciągle żyje w świecie , że tak powiem "przeczekania", "zawieszenia" . Czasem mam dobre dni czasem te grosze... trudno tak widocznie musi być... inne osoby są w gorszych sytuacjach niż ja , bo zanim dojdą do transferu muszą daleką i kręta drogę przejść.
Staraj sie zle myśli zastępować dobrymi i to od razu. Ja tak działam od wielu lat i znacznie lepiej radzę sobie z przeciwnościami losu :-) :) :-) :) :-) :) :-) :)
Pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno kciuki za prawidlowy dalszy ciąg ciąży ✊✊✊✊✊✊✊

reklama
@Liliana87 @Elessi to jednak żadne plamienie implantacyjne to po prostu ta okropna @ zawiązała za szybko
Lekarz uznał ze konieczny monitoring całego cyklu i będziemy myśleć o indukowaniu
Progesteron 0,4
Wynik niestety nie powala
Są momenty ze mam dość poddaje się i czuje się niedowartościowana kobieta
Dobrze ze mnie jakoś mąż trzyma w ryzach
Lekarz proponuje hsg sono i chyba się na nie zgodzę jeśli to coś ma pomoc
Bo jeśli się okaze jeszcze jakaś wstrętna endomeda to juz osiwieje [emoji33]
Oprocz meza jestesmy tez my- pamiętaj. Ciesze sie,ze tu jestem, bo takich mysli jak Ty mam multum!! A o tym,ze jestem "gorszym sortem" nie wspomne;( ale wejde tutaj i Wasza walka daje mi pstryczka w nos" hellol, nie jestes sama, nie tylko Ty walczysz, badz silna! Inni moga to Ty tez" no i w taki sposob sie motywuje i mobilizuje...

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas itak upłynie.❤❤❤

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

Dziś znowu pusto w kalendarzu:(
Za wszystkie,które działają zza krzaków trzymamy kciuki :)

2019-09-27 AleAle27 II podglądanie maluszka ❤
2019-09-29 Pola0702 wizyta u dr Paśnika
2019-09-29 monikao777 punkcja ✊✊
2019-09-30 nieagatka beta!!!!!!!
2019-09-30 Linaaa beta!!!!!!!
2019-09-30 Netiaskitchen transfer!!!!❤❤❤
2019-10-02 Elizabeth68 beta!!!!!!!
2019-10-03 Witamitawegaminka USG❤❤❤
2019-10-08 goffa13 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu
Czy ja też moglabym prosić o dopisanie mnie ?
30.09 1 weryfikacja bety
Dziękuję :-) :) :-) :) :-) :)

My tak bardzo pragnące dziecka często mamy takie myśli... cały czas czekamy, zastanawiamy się nad tym wszystkim , martwimy się.... ja obecnie od momentu kiedy zdecydowaliśmy sie z mezem na dziecko(3 lata) ciągle żyje w świecie , że tak powiem "przeczekania", "zawieszenia" . Czasem mam dobre dni czasem te grosze... trudno tak widocznie musi być... inne osoby są w gorszych sytuacjach niż ja , bo zanim dojdą do transferu muszą daleką i kręta drogę przejść.
Staraj sie zle myśli zastępować dobrymi i to od razu. Ja tak działam od wielu lat i znacznie lepiej radzę sobie z przeciwnościami losu :-) :) :-) :) :-) :) :-) :)
Pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno kciuki za prawidlowy dalszy ciąg ciąży ✊✊✊✊✊✊✊
Znam to uczucie, chcę w końcu być sobą, mąż tak samo, a nie w tym jak to trafnie napisałaś "zawieszeniu". Ale też trzeba jakoś żyć w tym międzyczasie, kiedy reszta znajomych rodzi dzieci i okazuje się, że zostaliście tylko wy bezdzietni. Trudne to jest, ale spróbuję metody zastępowania myśli. Od dziś mam bóle jak na okres. Także i tak ciężko...

Dziewczyny A ja głupia dzisiaj robiłam morfologie i zrobilam też bete.
7dPt trzydniowcow. Glupia ja!! Oczywiscie wynik 0.795 takze nic dziwnego że zero.
Elizabeth ja mam bóle okresowe od trzech dni już.

Dziewczyny A ja głupia dzisiaj robiłam morfologie i zrobilam też bete.
7dPt trzydniowcow. Glupia ja!! Oczywiscie wynik 0.795 takze nic dziwnego że zero.
Elizabeth ja mam bóle okresowe od trzech dni już.
7 dnia to dopiero kończy implantacje :) beta będzie dopiero póxniej więc warto poczekać do 11 dnia lub później, tak sądzę :)
A ile to stresu?!

7 dnia to dopiero kończy implantacje :) beta będzie dopiero póxniej więc warto poczekać do 11 dnia lub później, tak sądzę :)
A ile to stresu?!
Wiem ale gdyby nie ta morfologia to pewnie bym jej nie robiła. A tak to wzięli krew to sobie myślę ehh niech sprawdza bete. No głupia

Ale może coś zacznie się dziać bo niby nie ma 0.1 więc może coś tam kielkuje.

reklama
Ja dziś jadę na IP znów plamie.Przed wczoraj się zaczelo całą wkładką czerwona dziś znów lekko.Dzis jest 23 dpt blastki.Kobietki czego mogę oczekiwać na serduszko jeszcze wczas co?
Oby było dobrze narazie martwię sie

Do góry