reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie przy becie 300 test czułości 10 pokazał tylko jedną kreskę. Ja nie wierzę w sikance.

Po cichu bym się cieszyła. Ja z pierwszego podejścia z pierwszego transferu mam zdrowe blizniaki. Także spoko.

Ja w 7dpt blastek mialam 300 betę.

Ja po punkcji. Pobrali 7 komórek. Taka ze mnie kwota :rofl2:

Naprawdę??? Aż lepiej mi się zrobilo na duchu;)

reklama
Lucy 89 mam pytanie jak jest tam w Kielcach? Bo ja właśnie parę dni temu stymulacje gonalem zaczelam nie podoba mi się jedna pani w rejestracji pewnie wiesz o którą chodzi a jak całe procedury przebiegaly i wogole co o nich sądzisz ja nie mam doświadczenia i ciekawa jestem czy dużo tam jest udanych transferow mnie juz zapowiedzial ze bede miala odroczony transfer

Tak wiem o którą Panią Ci chodzi jest dość szorstka A jeżeli chodzi o skuteczność to ja miałam tam dwa transfery nie udane, ale wg pana dr skuteczność jest dużo więc może po prostu miałam pecha

My od początku w Novum, choć teraz mam chęć przenieść sie do Łodzi. Droga ta sama, ale może bedą mieli coś innego co na mnie zadziała;) a po drugie jestem w kontakcie z immunologiem z Łodzi

Niemożliwe te 39 tys...pakiet kosztuje 13900 i jak się uda za 1 razem to zwracają 3900 więc nawet z lekami to chyba ciut zbyt wiele.... .
30 tys juz wlozylam ze wszystkiim. Wizyty kwalifikujace ,wszystkie badania,wirusologia, histeroskopia itd itd meza badania,przeleczona ureoplasma i oczywiscie z lekami. Zbieram rachunki i podliczam wszytko. Program zaproponowal lekarz bo powiedzial ze procz nie droznych jajowodow moje amh 1,55 szalu nie robi a maz nie mial ani jednego plemnika w klasie A. Powiedzial ,ze mamy sie naszykowac na kilka prob. Jak nam sie uda w 1 cyklu to zwracaja 3900.

reklama
30 tys juz wlozylam ze wszystkiim. Wizyty kwalifikujace ,wszystkie badania,wirusologia, histeroskopia itd itd meza badania,przeleczona ureoplasma i oczywiscie z lekami. Zbieram rachunki i podliczam wszytko. Program zaproponowal lekarz bo powiedzial ze procz nie droznych jajowodow moje amh 1,55 szalu nie robi a maz nie mial ani jednego plemnika w klasie A. Powiedzial ,ze mamy sie naszykowac na kilka prob. Jak nam sie uda w 1 cyklu to zwracaja 3900.
I maz musial tez miec wizyty u urologa i przeleczyc bakterie z cewki moczowej. Mial tez zylaka oraz torbiel podobno tylko do obserwacji..za wizyty wszystkie placilismy. Dopiero jak zdecydowalam sie podpisac umowe 2+ 1 to juz nie place za wizyty tylko leki.

Do góry