nadzieja xxx
Fanka BB :)
17 tys w Angelusie 20.900 w gymcentrum 6 komórek dają
A jaka jest cena z komórką dawczyni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym chciala zeby dwa bąbelki zemna zostaly, w poniedzialek jase do gyncentrum na bete znow bo to dzien w ktorym ją zalecali. Na wypisie z transewru pisze mi ze po 10 dniach wykonac bo wczesniej leki moga zafalszowac wynimi i tego sie obawiam ze zrobilam 3 dni wczesniej i wyniki sa falszywe a ja sie ciesze eh. 7 komoreczek to pieknie.. ja mialam 12 ale tylko 6 dojrzalych i tylko tyle ustawowo mozna zaplodnic u mnie w klinice.U mnie przy becie 300 test czułości 10 pokazał tylko jedną kreskę. Ja nie wierzę w sikance.
Po cichu bym się cieszyła. Ja z pierwszego podejścia z pierwszego transferu mam zdrowe blizniaki. Także spoko.
Ja w 7dpt blastek mialam 300 betę.
Ja po punkcji. Pobrali 7 komórek. Taka ze mnie kwota
Super doborze ze nie jestem sama @Agniecha1508kiedy podchodzisz?Hej, fajnie że wracasz z kd podchodziła @annemarie @Mieciu85 - obie są już mamuśkami, teraz na dniach też nasza @Agniecha1508 bedzie podchodzić.
Dzieje się, dzieje!!!
Ja też brałam lek na pęknięcie pęcherzyków. Raczej nie utrzymuje się 7 dni. Ciąża jest, oczywiście to newralgiczny etap i wszystko może się zdarzyć. Dlatego kciuki za przyrost bety.Tez bym chciala zeby dwa bąbelki zemna zostaly, w poniedzialek jase do gyncentrum na bete znow bo to dzien w ktorym ją zalecali. Na wypisie z transewru pisze mi ze po 10 dniach wykonac bo wczesniej leki moga zafalszowac wynimi i tego sie obawiam ze zrobilam 3 dni wczesniej i wyniki sa falszywe a ja sie ciesze eh. 7 komoreczek to pieknie.. ja mialam 12 ale tylko 6 dojrzalych i tylko tyle ustawowo mozna zaplodnic u mnie w klinice.
Też tak myślę ze w końcu się uda dostanę 6 komórek od zdrowej młodej kobiety mąż ma dobre nasienie więc musi być dobrzeSuper mam nadziej że tym razem będzie zwycięstwo. Annemarie walczyła z kd.
A nie wiesz czy się jej udało?Super mam nadziej że tym razem będzie zwycięstwo. Annemarie walczyła z kd.
W Katowicach w Angelusie dawczynie mają z CzechBardzoooooo, bardzo dobra wiadomosc Teraz sie uda.
Z tego co wiem na komorke z dawczzynia powinna byc dobra klinika.
Annemarie podchodzila w Pradze a Mieciu w Bialymstoku
Gdzie Ty podchodzisz?
Lucy 89 mam pytanie jak jest tam w Kielcach? Bo ja właśnie parę dni temu stymulacje gonalem zaczelam nie podoba mi się jedna pani w rejestracji pewnie wiesz o którą chodzi a jak całe procedury przebiegaly i wogole co o nich sądzisz ja nie mam doświadczenia i ciekawa jestem czy dużo tam jest udanych transferow mnie juz zapowiedzial ze bede miala odroczony transfer |
NovumA do której przychodni jeżeli mogę zapytać???