reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny moja beta dzis 7dpt to 20,8 co o tym myslicie? Pani w labiratorium mowi ,ze ciaza ale ja sie boje ,ze to resztki po ovitrelle. Zastrzyk bralam przed punkcja osmego wrzesnia. Mija 10 dni dzis od zastrzyku. Myslicie ze to zastrzyk splataf figla czy moge sie cieszyc. Lekarz kazal robic test po 10 dniach od transweru. W poniedzialek jade znow na bete

Dziewczyny moja beta dzis 7dpt to 20,8 co o tym myslicie? Pani w labiratorium mowi ,ze ciaza ale ja sie boje ,ze to resztki po ovitrelle. Zastrzyk bralam przed punkcja osmego wrzesnia. Mija 10 dni dzis od zastrzyku. Myslicie ze to zastrzyk splataf figla czy moge sie cieszyc. Lekarz kazal robic test po 10 dniach od transweru. W poniedzialek jade znow na bete
Mysle ze mozesz juz powoli sie cieszyc choc na tym etapie nigdy nic nie wiadomo ale to napewno ciaza teraz tylko trzeba czekac i obserwowac kropka czy chce zostac ❤️

Dziwne bo pisze ze normy to od 5,8 do 71 jako 3 tydz ciazy a mi wychodzi ,ze od zaplodnienia minelo 10 dni wiec czemu ta beta taka duza. Mialam podane dwa zarodki klasy 8A

A to mozliwe ze po ovitrelle az po 10 dniach tyle by zostalo po tym zastrzyku ze pokazal taka bete? Czyli teraz moge byc pewna ze zarodki sie zagniezdzily skoro wydzielaja bhcg? I tylko czekac czy beda przyrastac?

A to mozliwe ze po ovitrelle az po 10 dniach tyle by zostalo po tym zastrzyku ze pokazal taka bete? Czyli teraz moge byc pewna ze zarodki sie zagniezdzily skoro wydzielaja bhcg? I tylko czekac czy beda przyrastac?
Umieram ze strachu ,ze to dopiero 7 dzien po transferze i ze to zastrzyk tylko a ciazy nie ma..bo tak wczesnie by beta wyszla? Nie wierze ze idalo by sie za 1 razem

reklama
Do góry