Zrób sobie choć ta histeroskopie. Ja kojarzę, że gadałyśmy już o tym. Martwi mnie ten Twój ból i coś Ci o endomendzie wspominałam. Ale to też jakieś polipy mogą być. Warto zrobić te badania.TrzymamZa Ciebie. Przygotuj się i wracaj do walkiAaa u mnie stagnacja
Badamy nasienie HBA i SCD
potem zrobimy kariotypy
Bardziej odlegle pojde do Pasnika po rady...
Jak sie wyczerpie badania to podejdziemy od nowa w nov.um na 99%...
Czy jesli nie mialam histeroskopii
Laparoskopii
Biopsji endometrium to myslicie ze jest sens bez tych badan podchodzic do drugiego ivf? Nie mam wskazan do tych badan, wszystko wyglada jak najlepiej... poza tym ze ostatnio mialam mega bol po seksie a pare dni przed okresem
Sama nie moge sie zdecydowac
No i musze znalezc fundusze bo z nfz predzej umre niz cos zbadam
reklama
U mnie cudu NIE MA
Jest tylko pecherzyk ciazowy i brak zarodka. Puste jajo płodowe. LEkarz kazał mi dzisiaj odstawic leki i czekac do 10 dni zebym sie sama oczyscila. Bardzo sie tego boje. Jak sie ie oczyszcze to zabieg.
Przeryczałam pol dnia. Łzy sie same cisna. Nie wiem co dalej. Jestem juz dzisiaj pełna zwatpienia.
Przykro mi, przytulam[emoji173]️
ale nie poddawaj sie - puste jajo zawsze moze sie zdarzyc. Jednak zobacz udalo sie zajsc w ciaze! Nastepny raz bedzie TWOJ[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zrób sobie choć ta histeroskopie. Ja kojarzę, że gadałyśmy już o tym. Martwi mnie ten Twój ból i coś Ci o endomendzie wspominałam. Ale to też jakieś polipy mogą być. Warto zrobić te badania.Trzymam[emoji110][emoji110][emoji110]Za Ciebie. Przygotuj się i wracaj do walki
Oczywiscie sprobuje namowic babke na to badanie... ale jak mi powie NIE to moge nie przeskoczyc:/
To idź do gina na NFZ, pościemnaj nawet więcej o tych bólach. Da Ci skierowanie do szpitala, no!Oczywiscie sprobuje namowic babke na to badanie... ale jak mi powie NIE to moge nie przeskoczyc:/
Riddikulus
Fanka BB :)
Tak mi przykro kochana. Przytulam Cię mocno. Znam przypadek kiedy lekarz się mylił i dziewczynka ma teraz 9 lat. A takie same łzy były.U mnie cudu NIE MA
Jest tylko pecherzyk ciazowy i brak zarodka. Puste jajo płodowe. LEkarz kazał mi dzisiaj odstawic leki i czekac do 10 dni zebym sie sama oczyscila. Bardzo sie tego boje. Jak sie ie oczyszcze to zabieg.
Przeryczałam pol dnia. Łzy sie same cisna. Nie wiem co dalej. Jestem juz dzisiaj pełna zwatpienia.
Ja po wizycie. Punkcja w czwartek ok 11.20 A transfer zanosi się na wtorek. Jak dobrze pójdzie.
To idź do gina na NFZ, pościemnaj nawet więcej o tych bólach. Da Ci skierowanie do szpitala, no!
Hmm good idea!
W takim razie ide chyba 7.10 na wizyte
Jak mi nie da skierowania to bede kombinowac[emoji3]
Hej dziewczyny. Jestem piec dni po transferze pięcio dniowego zarodka. Dziś odebrałam wyniki i martwi mnie estradiol 140 i progesteron 20,550 ponieważ spadły o polowe w porównaniu z dniem transferu. Czy to dobrze ???
Cześć.Hej dziewczyny. Jestem piec dni po transferze pięcio dniowego zarodka. Dziś odebrałam wyniki i martwi mnie estradiol 140 i progesteron 20,550 ponieważ spadły o polowe w porównaniu z dniem transferu. Czy to dobrze ???
Widziałam, że już pisałaś. Progesteron nie powinien spadać, raczej rosnąć. Pisałaś do lekarza? Może trzeba zwiększyć tabletki??
Tak mi przykro kochana. Przytulam Cię mocno. Znam przypadek kiedy lekarz się mylił i dziewczynka ma teraz 9 lat. A takie same łzy były.
Ja po wizycie. Punkcja w czwartek ok 11.20 A transfer zanosi się na wtorek. Jak dobrze pójdzie.
No no to trzymamy kciuki za Ciebie kochana!! Rozbij bank!!
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Dziekuje ale u mnie pecherzyk nie podrósł prawidłowo.Tak mi przykro kochana. Przytulam Cię mocno. Znam przypadek kiedy lekarz się mylił i dziewczynka ma teraz 9 lat. A takie same łzy były.
Powodzenia w czwartek.
Podziel się: