misis188
Fanka BB :)
to ja się wypowiem bo tak zostałam przywołana niektórym dziewczynom Jestem dobrze znana tobie nie Niemniej jednak mam za sobą 5 procedur i 7 transfer był tym szczęśliwym dwie pierwsze procedury miała macierzyństwie w Krakowie i zarodki porażka. Trzecia procedura właśnie Provita i zarodki również masakra mimo że stymulacja obiecywała dużo o cytatów Wynikało to z zarówno z USG jaki badań to udało pobrać się tylko 3 dojrzały oocyty z czego były dwa zarodki 2 transferowane były zarobki to jest bardzo dużo fragmentacja oczywiście się nie udało. I przed zmiana Kliniki na pro-v-t Wahałam się między Provita a gyncentrum a wybrałam provite tylko i wyłącznie dlatego że chciałam leczyć się u doktora Grettki. No i kolejne dwie procedury po procedury w Gyncentrum u wspomnianego doktora który międzyczasie w trakcie mojej trzeciej stymulacji odszedł z provity. Dr nie chciał za bardzo się zgodzić na kolejną stymulacji widząc efekty trzech poprzednich Natomiast ja się uparłam że chce chociaż jeszcze raz spróbować gdzie doktor wyraźnie wskazywał na adopcję zarodka lub adopcji komórki jajowej natomiast tak jak mówię uparłam się i efekty stymulacji zaskoczyły wszystkich bo Pobrano 21 o cytatów które nadawały się do zapłodnienia Z czego powstały piękne zarodki które praktycznie wszystkie były bez fragmentacji. Jedyne co robiłam przed tą stymulacją to kupiłam zestaw suplementów z ferti formuły który brałam gdzieś myślę 2 miesiące wcześniej a tak to nie wiem czy po prostu mają tak genialne laboratorium czy laboratorium w połączeniu z tymi lekami No ale podczas tej czwartej stymulacji też nie udało się uzyskać ciąży Natomiast pierwszy transfer z piątej stymulacji dał upragnioną ciąże i tutaj również bardzo dobry wynik stymulacji zarodki rewelacyjne Obecnie mam zamrożone jeszcze 3 blastocysty i bodajże 2 W trzeciej dobie. Jeśli zdecydowałabym się na to Klinikę to polecę Ci może nie mojego lekarza ale myślę że Dr Piekarz Adamczyk będzie strzałem w dziesiątkę. Mam nadzieję że wszystko jest czytelne ponieważ korzystam z klawiatury głosowejKochana my jesteśmy z Katowic leczymy się w provicie. Ale nie służy nam tam labo i musimy zmienić klinikę aby 3 podejście dało nam coś więcej niż jeden zamrozony zarodek. Moj mąż ma słabe nasienie ja problemy immuno . Dziewczyny @Murawa @Forget-me-not... doradzają mi Novum wawa (Dziękuję jeszcze raz wam ) myślę jeszcze nad gymcetrum. Jeżeli możesz coś doradzić to chętnie wysłucham bardziej obeznanych bo ja ciemna masa ;p