MoccccneeeKochana. Dawaj znać po wizycie.Pojadę do Poznania ,mam 150 km,nie wiem co usłyszę.Gdzieś mam jeszcze malutką nadzieję,że obrzęk zniknie,choć rokowania są złe.Pojade,zobaczę,czy obrzęk się zmniejsza czy zwiększa.T en lekarz wykonuje też amniopunkcje,to od razu się dowiem wszystkiego.Najgorsze jest to,ze nie wiadomo od czego.przyczyn może być wiele.A jeszcze gorsza jest świadomość ,że dziecko pomału umiera,jesli obrzęk się powiększa.
reklama
A właśnie jak zaczęłam czytać udostępniony prze Ciebie kalendarz to pomyślałam " kurza twarz, ciekawe jak dzisiaj głowy dziewczyn po wczorajszym winku. Ale chyba nie jest zle, skoro kalendarz ogarnięty " [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1787]
Kalyndarz rzecz świnta, choćby skały srały...
Ale ciężko, ojjjj ciężko. Nie nadaje się do picia wina w ilości powyżej 2 lampek
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja dopiero teraz można powiedzieć że się w miarę czuję... Masakra straszna była. Teraz to już. I nie będzie brakować % przez bardzo długi czas. Dawno tak źle się nie czułam. Może to właśnie ten efekt miał być tak sobie myślę.Doberek Kochane !!!!
Dziś niedziela więc w trawie nic nie piszczy,ale od jutra się dzieje!!!
@Riddikulus ,@E-lenna ,@Nataliaa93 mocne kciuki za udane wizyty ❤❤❤jutro!
Dziołchy od jutra jestem na szkoleniu,wracam w piąteczek.Chyba bez dostępu do kompa,więc nie będę mogła wstawiać kalendarza.Postaram się tylko przypominać o wydarzeniach no i koniecznie pamiętamy o głosowaniu na OLIWKĘ ❤❤❤
Miłego dnia Kobity!!!
ps. @Netiaskitchen jak Twoja głowa???? Ich bin kapput....never evera dziś jeszcze szkołłłłaaaaa.....
Ostatnia edycja:
Netiaskitchen
No ja wychlałam całą butelkę zagryzajac marchewkami Nie wiem czy alko czy to połączenie, ale kac morderca był jakich mało...Kalyndarz rzecz świnta, choćby skały srały...
Ale ciężko, ojjjj ciężko. Nie nadaje się do picia wina w ilości powyżej 2 lampek
Netiaskitchen
Moim zdaniem to specjalnie przeciągane są takie sytuacje. Tylko po to żeby jak się okaże że jest źle, to żeby było za późno na aborcję. Też bym uderzala jak najszybciej prywatnie do kogoś dobrego, żeby nie tracić czasu czekając.Kochana mega ci wspolczuje tego co teraz przezywasz to jakis horror normalnie ze kaza ci tyle czekac az nie do pomyslenia!!!
motylek24
Dobry wybór.Pojadę do Poznania ,mam 150 km,nie wiem co usłyszę.Gdzieś mam jeszcze malutką nadzieję,że obrzęk zniknie,choć rokowania są złe.Pojade,zobaczę,czy obrzęk się zmniejsza czy zwiększa.T en lekarz wykonuje też amniopunkcje,to od razu się dowiem wszystkiego.Najgorsze jest to,ze nie wiadomo od czego.przyczyn może być wiele.A jeszcze gorsza jest świadomość ,że dziecko pomału umiera,jesli obrzęk się powiększa.
Z całego serca życzę aby to była koszmarna pomyłka i z dzieckiem było wszystko dobrze.
Liliana87
Ja bym czasem chciała wypic takie 2 lampki.. ale za cholere nie smakuje mi żadne wino... czasem trzeba się zresetować. Ament.Kalyndarz rzecz świnta, choćby skały srały...
Riddikulus
Dziewczyny a może któraś z was wie,czy w takim przypadku jak ja,gdzie występuje obrzek płodu,to lekarz nie powinien mnie skierować jak najszybciej do szpitala?i tam by zrobili szybko jakieś badania?czy musze czekać w niepewności na wynik Pappa,ktory i tak powiedziano mi,ze wynik będzie zły?czy musze czekać jeszcze tydzień na skierowanie,zeby za kilka tyg iść na amniopunkcje?Czy jest możliwość,ze jeśli pojadę na prywatna wizytę do profesora ginekologii to moze on mnie skierować szybciej do szpitala?Odchodzę od zmysłów.
Jedz do lekarza który w razie czego skieruje Cię na badania. Niestety tak to funkcjonuje ze ważniejsze jest to kto Cię kieruje/prowadzi a nie Twoje dobro.Pojadę do Poznania ,mam 150 km,nie wiem co usłyszę.Gdzieś mam jeszcze malutką nadzieję,że obrzęk zniknie,choć rokowania są złe.Pojade,zobaczę,czy obrzęk się zmniejsza czy zwiększa.T en lekarz wykonuje też amniopunkcje,to od razu się dowiem wszystkiego.Najgorsze jest to,ze nie wiadomo od czego.przyczyn może być wiele.A jeszcze gorsza jest świadomość ,że dziecko pomału umiera,jesli obrzęk się powiększa.
Kalyndarz rzecz świnta, choćby skały srały...
Oj dziewczynki co wy takie ekonomiczne w %. Dla mnie butelka wina to porcja akurat. Jakby co to chętnie z którąś wypije albo za 2 tyg albo za rok.No ja wychlałam całą butelkę zagryzajac marchewkami Nie wiem czy alko czy to połączenie, ale kac morderca był jakich mało...
Dziękuję kochana,tez mam taką nadzieję,ze jutro jak pojadę na wizytę,to lekarz powie ,że niema żadnego już obrzeku.Ale powiem wam,ze jeśli się nie uda ,to nie wiem czy podejmę jeszcze kiedyś do in vitro.Zrobie amniopunkcje,i wtedy będzie wiadomo co dalej począć.Kruszynka na usg odpowiada wymiarom ciąży.Walczy ,a mnie serce ściska,ze nie mogę jej pomóc...Dobry wybór.
Z całego serca życzę aby to była koszmarna pomyłka i z dzieckiem było wszystko dobrze.
reklama
W tym konkretnym przypadku sie nie zgodze. Tu sprawa wg mnie nie jest przeciagana. Amnio wykonuje sie po prostu OD pewnego tygodnia. Ze wzgledu na duze ryzyko itd. I zapewne lekarze po prostu czekaja na ten tydzien.Moim zdaniem to specjalnie przeciągane są takie sytuacje. Tylko po to żeby jak się okaże że jest źle, to żeby było za późno na aborcję. Też bym uderzala jak najszybciej prywatnie do kogoś dobrego, żeby nie tracić czasu czekając.
Moja kolezanka w 16tc jak miala miec amnio to miala ją za 3 dni. Ale tydzień byl juz "odpowiedni"
Podziel się: