reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szacun laska!!! Dobrze że ciocia ma Ciebie!!! Pamiętaj, że dobro wraca. A zupa jakas konkretna ma być?
Nie... Brszczyk biały jej pichce... Zblenduje od razu, dam w słoik i będzie miała na dwa dni.
Potem moja Mama jest na miejscu to jakoś tam do Niej podejdzie.
To moja Chrzestna wogole. Zawsze taka babka na czasie, młodzieżowa. Ja w związku z tym, że jestem 4 z 5 nas wogole, to z Mamą moją słaby miałam kontakt jak byłam nastolatką - dopiero tak koło 26 lat zrobiło się lepiej i teraz jest super, ale do czego zmierzam. Z Ciotka zawsze mogłam pogadać o wszystkim, serio jak z kumpelą a i zawsze podpowiedziała coś ale w taki mądry sposób, nie narzucała nic. No i teraz takie coś. Oby z tego wyszła.... ✊✊✊

Mam budzik, mam, bo pierwsze leki, ze względu na robotę, brałam już o 4.30 no i tak zostało :D :D :D
Dzisiaj mam nadzieję że będzie wielki dzień i dostanę awans na dyrektora oddziału niby odpowiedź ma być do piątku, ale może już dzisiaj się wszystko wyjaśni, tak bardzo bym chciała. Stwierdziłam że pomimo in vitro będę starać się o to.
@Murawa Mi nie raz o 8 wstać ciężko do pracy, a leki przez sen brałam mam nadzieję że z Ciocia będzie wszystko dobrze.
Może dodaj ten link do kalendarza to codziennie będę klikać jak tylko się pokaże?

Dzisiaj mam nadzieję że będzie wielki dzień i dostanę awans na dyrektora oddziału niby odpowiedź ma być do piątku, ale może już dzisiaj się wszystko wyjaśni, tak bardzo bym chciała. Stwierdziłam że pomimo in vitro będę starać się o to.
@Murawa Mi nie raz o 8 wstać ciężko do pracy, a leki przez sen brałam mam nadzieję że z Ciocia będzie wszystko dobrze.
Może dodaj ten link do kalendarza to codziennie będę klikać jak tylko się pokaże?

Życzę powodzenia w awansie✊✊✊✊oby wszystko poszło po Twojej myśli Kochana! I awans i przede wszystkim bejbik.
Masz rację z tym linkiem od jutra wkleje w kalendarz :yes: :yes: :yes:

@Justyska13 Aż się wzruszyła. ❤❤ Za Ciebie też cały czas trzymam kciuki. Musisz chyba jeszcze dać mężowi czas.

@ilmenau Wszystko w porządku, jakoś w listopadzie,mam iść sprawdzić endometrium. I na miesiąc przed kolejnym transferem mam się wybrać do lekarza i prawdopodobnie będzie wprowadzony jeszcze jeden lek.

To czekamy na ciebie :) teraz odpocznij i trochę poszalej ;)

Nie... Brszczyk biały jej pichce... Zblenduje od razu, dam w słoik i będzie miała na dwa dni.
Potem moja Mama jest na miejscu to jakoś tam do Niej podejdzie.
To moja Chrzestna wogole. Zawsze taka babka na czasie, młodzieżowa. Ja w związku z tym, że jestem 4 z 5 nas wogole, to z Mamą moją słaby miałam kontakt jak byłam nastolatką - dopiero tak koło 26 lat zrobiło się lepiej i teraz jest super, ale do czego zmierzam. Z Ciotka zawsze mogłam pogadać o wszystkim, serio jak z kumpelą a i zawsze podpowiedziała coś ale w taki mądry sposób, nie narzucała nic. No i teraz takie coś. Oby z tego wyszła.... ✊✊✊
Zdrówka dla cioci!!! Niech będzie wszystko dobrze :)

reklama
Do góry