bazylia128
Fanka BB :)
Kochana ja taki cien widzialam w 5 dpt i beta byla okola 16!!!Na żywo inaczej to wygląda albo sobie wmawiam
Dobrze to wrozy. Mowilam ci ze bole sa dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja taki cien widzialam w 5 dpt i beta byla okola 16!!!Na żywo inaczej to wygląda albo sobie wmawiam
Też robiłam te elektroniczne tej firmy co ten pierwszy z niewyraźnie kreska co dałam jako pierwszy i byłam zadowolona .Ale widzisz lepszą kreskę pokazał dziś akurat ten najtanszyDlatego lepsze sa te elektroniczne tej firmy miałam to samo rano zrobilam zwykły test i tez cień cienia wiec jak ty myslalam ze oszaleje i poleciałam po elektroniczny i zrobilam popołudniu i jak byk było napisane ciąża 1-2 tydzien. Juz wiecej tych zwykłych nie kupowałam bo tylko człowiek sie potem zastanawia czy ma czos z oczami czy z glowa :-)
Nie lubię tego.... Daj znać jutro z betkąDziolchy dzis rano siknelam i dupa[emoji21][emoji21] jutro zrobię betę ale nie mam juz nadziei. Testy nigdy mnie nie oszukaly [emoji21][emoji21]
Tak w środę 04 wrzJa też w czwartek robię u mnie będzie 6dpt to kiedy Ty w końcu ten transfer miała? 4.09???
Miejmy nadzieję ze Tak będzie.Dziewczynki kciuki za nas nieustające!!!!A no tak to @Netiaskitchen robiła dzień przede mną
Obysmy wszystkie się cieszyły
Histeroskopiè miałam w novum. Usypiają jak do punkcji wiec przyjemnie. U mnie dr Doniec wyciął polipa dali do badania. Po godzinie wracałwm do krk. Plamiłam jeden dzień. A najlepszy numer to w kolejnyn cykl zaszłam naturalnie w ciążę. Wykaz badań jest na stronie novum. Osobiście polecam.@Margit2018 pomożesz, bo ja nie miała??
@Marzycielka7 - może mój sposób Ci coś da. Też muszę brać metyle.
Biorę zestaw dla kobiet u mnie mama dha premium plus 2×1 codziennie plus witaminę D 2000. Metyle biorę co trzecie dzień. Przykazania ginki , i wszystko jest ok.
No tak ale przy elektronicznym nie trzeba sie zastanawiać i robic kilka testów, wystarczy jeden i masz jak byk jest ciąża albo nie, dlatego tak je lubieTeż robiłam te elektroniczne tej firmy co ten pierwszy z niewyraźnie kreska co dałam jako pierwszy i byłam zadowolona .Ale widzisz lepszą kreskę pokazał dziś akurat ten najtanszy
@Aariciaa co u Ciebie? Udało Ci się dostać do lekarza?No i dzieje się mój koszmar! 13.08. miałam transfer jednego blastusia. Wszystko było w porządku, świetne przyrosty bety, pęcherzyk 13mm potwierdzony przez lekarza 31.08. W ostatnim tygodniu miałam lekkie plamienia, pewnie od aplikacji Lutinusa, więc w piątek skoczyłam na betę. Znowu dobry przyrost (30.08. - 4463, 06.09. - 27286). Wczoraj po południu zaczął mnie boleć brzuch, jakby mnie ktoś obił Zaczęło się plamienie, a potem krwawienie, które trwało około godziny. Czuję się dobrze, wszystko ustało, ale jestem pewna, że straciłam Kropusia. Teraz zamiast wizyty serduszkowej umówię się pilnie zaraz na początku tygodnia. Czy jest jakaś szansa, że to nie koniec? Leki dalej biorę, choć nie wiem, czy to ma sens.