Miało byc: Kurcia [emoji6][emoji6][emoji6]Hejka witam !!!
Trzymam mocno mocno kciuki
reklama
Ja 04.10Witam znajome i nieznajome Dziewczynki[emoji4]
Sto lat na forum nie bylam dzis postanowiłam to zmienić. W zeszły piątek odebrałam ostatniego kropka.z novum. Objawów zero. Wiec czuje ze lipa znow bedzie.szykuje się na plan b juz na Czechy...
Widzę że sporo transferów w tym czasie bylo. Ktoras robila moze blisko mnie? Ja w pt 30.08
Cytrynka122
Fanka BB :)
@Dzoannna Z badań miałam robione histeroskopie, subpopulacje limfocytów, trombofilie, test UMA na kurczliwość macicy, receptywność endometrium. Badalam tez poziom homocysteiny. Chyba tyle miałam.Cytrynka zbieram tez info do kolejnego (kiedys) podejscia
Tez jestem na drodze do badania kriotypow
A co dotad mialas badane przypomnisz prosze??
Jestes mega dzielna
Doczekasz sie na pewni lada moment!!
Teraz planuje zbadać kariotypy i mam zamiar zrobić badanie w kierunku antyfosfolipidów.
I tak się zastanawiam czy coś jeszcze.
A dziś wpadlam na to żeby wejść na forum hahaha A skąd Ty Dziolcha?kłucie to dobry objaw!! A na plan b ktora klinike wybierasz?
U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebna i tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała
Dzięki za poradę. Wiem, nie odstawiam leków, szczególnie, że progesteron mam nie za wysoki od transferu. Dobrze, że krwawienie nie zawsze oznacza poronienie. To daje mi nadzieję. Jutro pojadę do kliniki.
Jak ten progesteron nie za wysoki to ja bym zwiększyła na Twoim miejscu
U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów będzie dobrym objawem i wycieczka do Pragi nie będzie potrzebna i tak wogole to wczoraj właśnie @Margit2018 Cię wywolywała
[/QUOA ty kochana w Szczecinie podchodziłaś?U nas otworzyli w Szczecinie filie Bociana i taaak wiem, że różne opinie, ale akurat te prowadzi świetny specjalista, więc.... Bardziej stawiam na Niego niż na klinikę sama w sobie.
Oo to witam w klubie.A do kogo chodziłaś?Tak. Zawsze od 4 razy VI. Trolive.
Ja jestem u C. Iepieli.Oo to witam w klubie.A do kogo chodziłaś?
Ty też vitro ale chyba u B. Relika???
reklama
U CiepieliJa jestem u C. Iepieli.
Ty też vitro ale chyba u B. Relika???
Podziel się: