reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja dopiero mam chwilę, żeby napisać. Generalnie na razie słabo, beta zgodnie z oczekiwaniem 0,1,estr 702, prg 14,5 czyli mega nisko. Mam zwiększone dwukrotnie dawki luteiny i od dziś prolutex 2xdziennie. Entuzjazmu brak, ale staram się nie dołować jeszcze
Dobrze, że zwiększony masz ten progesteron.
Nie panikujemy matka. Jesteśmy dobrej myśli ✊✊✊✊✊

reklama
Witam Dziołchy!!!
Dzisiaj nic się nie dzieje w kalendarzu :) @goffa13 ,@Netiaskitchen jak tam u Was Dziewczyny? U mnie pół piątku i cała sobota przespane:eek::eek::eek: wstawałam tylko na leki i jedzenie;););) dzisiaj trza wyruszyć na jakiś spacer ,bo juz mnie plecy bolą od tego leżenia :-D:-D:-D.

Miłej niedzieli kobitki;););)

ps. Jeśli ktoś jeszcze nie wpisany do kalendarza oznaczać mnie proszę! nie chować się w krzakach!!!;-) ;);-) ;);-) ;)

Witam Dziołchy!!!
Dzisiaj nic się nie dzieje w kalendarzu :) @goffa13 ,@Netiaskitchen jak tam u Was Dziewczyny? U mnie pół piątku i cała sobota przespane:eek::eek::eek: wstawałam tylko na leki i jedzenie;););) dzisiaj trza wyruszyć na jakiś spacer ,bo juz mnie plecy bolą od tego leżenia :-D:-D:-D.

Miłej niedzieli kobitki;););)

ps. Jeśli ktoś jeszcze nie wpisany do kalendarza oznaczać mnie proszę! nie chować się w krzakach!!!;-) ;);-) ;);-) ;)
Hej hej ja już nie śpię i zaraz jadę na takie powtórkowe wyprzedaże. Ostatnio kupiłam mega dużo ciuszki dla synka w stanie jak nowe! uwielbiam !Ja kompletnie nie odpoczywam chyba wręcz przeciwnie bo ciągle gdzieś z synkiem chodzimy.Dzieki temu nie myślę tak.

Bóle okresowe od 2 dpt wczoraj klucia takie.brzuch mam taki dziwny czuje się jakbym była w 3 m ciąży przeszkadza mi jak mam dżinsy nie wiem czy to psychika i od leków faktycznie tak jest

Bóle okresowe od 2 dpt wczoraj klucia takie.brzuch mam taki dziwny czuje się jakbym była w 3 m ciąży przeszkadza mi jak mam dżinsy nie wiem czy to psychika i od leków faktycznie tak jest
Ja wczoraj po południu miałam takie kłucia punktowe :(a od wieczora bolą mnie plecy-jak na okres... Dziś to samo... Ja staram się przespać, by nie myśleć, relanium w tym pomaga, no ale dziś chce zrobić choć mały spacerek :)
Miłego shopinngu pani życzę :)

reklama
Ja wczoraj po południu miałam takie kłucia punktowe :(a od wieczora bolą mnie plecy-jak na okres... Dziś to samo... Ja staram się przespać, by nie myśleć, relanium w tym pomaga, no ale dziś chce zrobić choć mały spacerek :)
Miłego shopinngu pani życzę :)
Wy macie bóle, ja nie czuje za bardzo nic, tylko jakby brzuch większy, ale to pewnie te wszystkie leki co zapodalam sobie wczoraj. Czy po prolutexie też boli was przez jakiś czas miejsce ukłucia?

Do góry