reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie no od poczatku bylo nie tak, najpierw przyrost 52%, potem, juz tylko 30% no a potem sie okazalo ze jest 105 % ;) jakis maly cudzik :)
Ja też miałam przyrost poniżej normy a córeczka właśnie bawi się przy mnie :) Pierwsza beta coś koło 16 a druga 24 także nieprawidłowo. Potem już ok. ale wartości nie powalały:) Trzymam kciuki za powodzenie.

Ostatnia edycja:
No ja dopiero mam chwilę, żeby napisać. Generalnie na razie słabo, beta zgodnie z oczekiwaniem 0,1,estr 702, prg 14,5 czyli mega nisko. Mam zwiększone dwukrotnie dawki luteiny i od dziś prolutex 2xdziennie. Entuzjazmu brak, ale staram się nie dołować jeszcze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry