38 właśnie skończyłam i wcale dobrze się czuję,,, noooo.... Ni Wim o co tej Zołzie @Margit2018 chodzi ahahhhhhaaaa@Murawa to ile Ty masz laska lat w ogóle?
reklama
Elessi
Fanka BB :)
Dziewczyny moje kochane od kilku dni umieram, przeziębienie plus zapalenie gardła dzis juz nie dałam rady i wzielam paracetamol bo boje sie ze jak nie zatrzymam tego to skończy sie zapaleniem płuc i antybiotykiem :-( oj mam nadzieje ze nie zaszkodzi to mojej dzidzi
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Dziewczyny niestety beta nawet nie drgnęła. Profesorów też zrobiłam i jest 19,5. Drugi raz i nawet nie ruszyła. Będziemy walczyć dalej
Ruda08
Dobre humorki widzę
Ja niestety nie mam dobrych wieści, wiedziałam, że tak będzie aleee miałam cień nadziei. Więc tak beta w 7 dpt 3,3 a w 12 <1,0 także tegooo. Dobre jest to, że coś się zadziało. A teraz czekam na okres i do boju z kolejną stymulacją.
Teraz chcemy transferować 2 zarodki (mam nadzieję, że będzie dużo zdrowych i pięknych kropusiów) i niech się dzieje mój maż mówi, że znając nasze szczęście to będą albo bliźniaki albo trojaczki ;d więc nie ma co się smucić tylko cycki do przodu i goooo !
Ja niestety nie mam dobrych wieści, wiedziałam, że tak będzie aleee miałam cień nadziei. Więc tak beta w 7 dpt 3,3 a w 12 <1,0 także tegooo. Dobre jest to, że coś się zadziało. A teraz czekam na okres i do boju z kolejną stymulacją.
Teraz chcemy transferować 2 zarodki (mam nadzieję, że będzie dużo zdrowych i pięknych kropusiów) i niech się dzieje mój maż mówi, że znając nasze szczęście to będą albo bliźniaki albo trojaczki ;d więc nie ma co się smucić tylko cycki do przodu i goooo !
Dziewczyny niestety beta nawet nie drgnęła. Profesorów też zrobiłam i jest 19,5. Drugi raz i nawet nie ruszyła. Będziemy walczyć dalej
Przykro mi
Który to dpt??? Mały ten progesteron.
Ja dziś miałam 16,9 rano(prolutex biorę wieczorem) i doc kazał zwiększyć prolutex do 2x dziennie...
Oluś a Ty robiłaś jakieś dodatkowe badania??? Tarczyca? Immunologia???
Dobre humorki widzę
Kur. .... Przykro mi nie tak miało być.
Dobrze, że od razu idziesz do przodu. Nie będzie czasu na rozkmine, mnie zawsze napędza pozytywnie nowy plan
Tulam :-*
Ruda08
Nie miało nooo ale co zrobić, jest jakiś na nas plan, a ja mam jeszcze poczekać Dokładnie mnie też, wyplakalam już swoje i ciśniemy do przoduKur. .... Przykro mi nie tak miało być.
Dobrze, że od razu idziesz do przodu. Nie będzie czasu na rozkmine, mnie zawsze napędza pozytywnie nowy plan
Tulam :-*
Teraz mówią lekarze, że paracetamol spokojnie do 4 na dobę możesz bezpiecznie w ciąży brać.Dziewczyny moje kochane od kilku dni umieram, przeziębienie plus zapalenie gardła dzis juz nie dałam rady i wzielam paracetamol bo boje sie ze jak nie zatrzymam tego to skończy sie zapaleniem płuc i antybiotykiem :-( oj mam nadzieje ze nie zaszkodzi to mojej dzidzi ❤
Trzymam, byś szybciutko wróciła do zdrowia
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
To 11dot i brała 3x lutinus i 2 x duphaston. Nie, nie robiłam innych badań, lekarz mi nie proponował mam nadzieję że może tym razem coś zaproponuje bo to chyba słabo jak dwa podejścia i w żadnym ani drgnęło. Mam jeszcze 4 mrozaczki. Mam nadzieję że kolejny będzie udanyPrzykro mi
Który to dpt??? Mały ten progesteron.
Ja dziś miałam 16,9 rano(prolutex biorę wieczorem) i doc kazał zwiększyć prolutex do 2x dziennie...
Oluś a Ty robiłaś jakieś dodatkowe badania??? Tarczyca? Immunologia???
reklama
Zasugeruj, i tego proga oznacz wcześniej, bo zawsze wtedy można zareagować a to ważne! Ciśnij lekarza!!!To 11dot i brała 3x lutinus i 2 x duphaston. Nie, nie robiłam innych badań, lekarz mi nie proponował mam nadzieję że może tym razem coś zaproponuje bo to chyba słabo jak dwa podejścia i w żadnym ani drgnęło. Mam jeszcze 4 mrozaczki. Mam nadzieję że kolejny będzie udany
Podziel się: