A jakie konkretnie beierzesz? Jakieś ogólnodostępne ?Mi też nie dali recepty ani nic nie mówili A przy poprzednim kazali brać jeśli będą skurcze (Francja).Ja biorę na własną rękę 3x80mg rozkurczowych.Zapytaj lekarza.
W pierwszym transferze nie brałam transfer się nie udał (nie twierdzę że z tego powodu)W drugim brałam transfer udany więc i teraz p
x0 biorę profilaktycznie przez pierwsze dni
reklama
Poprostu Ola mam tutaj dostęp do polskich leków tylko nie wiem jakie konkretnie , ile i od kiedy ....W Holandii tak jak w Belgii oprócz utrogestonu nic nie daja
Musi pani sama grzebać na własna reke
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Tak, sikacz mógł nie wykryć, czekaj na wyniki bety. Trzymam kciuki!!!Dziewczyny, byłam dziś na becie i będę czekać na wyniki Ale kupiłam tez test ciążowy i niestety negatyw 11 dpt 3 dniowego zarodka. Myślicie że test mógł jeszcze nie wykryc ?
Liliana87
No wlasnie, wjechal stres i wjechalo słodkie- przynajmniej u mnie. Ja mam wizyte pod koniec pazdziernika- NFZ... do tego czasu mialam robic pomiary glukometrem.. wyciagnelam go wczoraj. Moze zaczne [emoji85][emoji85][emoji85] powodzenia !Na początku było bardziej restrykcyjnie
Ostatnio sobie trochę pofolgowałam ale muszę zacisnąć pasa i się za nią zabrać tak jak należy
Zbyt dużo stresu ostatnio w moim życiu i chyba dlatego [emoji20]
Ja mam za sobą prawie 2 i pół miesiąca
Jestem umówiona do poradni diabetologicznej na luty 2020 [emoji51]
motylek24
Chodzi mi o wrogi śluz .Chora tarczyca to raczej pewne problemy immunologiczne.
Tak bez recepty SpasfonA jakie konkretnie beierzesz? Jakieś ogólnodostępne ?
Dziewczyny, niestety beta wzrosła z 8,2 tylko do 8,9. Kurdę, w sumie byłam na to przygotowana, ale moje serce nie było. Lekarka kazała odstawić leki.
Powiedzcie, jak to jest, ten zarodek zagnieździł mi się i dopiero obumarł, czy wcale się mi nie zagnieździł?
Powiedzcie, jak to jest, ten zarodek zagnieździł mi się i dopiero obumarł, czy wcale się mi nie zagnieździł?
Przykro miDziewczyny, niestety beta wzrosła z 8,2 tylko do 8,9. Kurdę, w sumie byłam na to przygotowana, ale moje serce nie było. Lekarka kazała odstawić leki.
Skontroluj to jeszcze za kilka dni, bo u mnie wzorst z 7.5 za dwa dni na 7.54 dał w następnym cyklu (po obfitej miesiączce) w 21 dc betę ponad 250 (a ile było max to nie wiem, bo później była już spadająca, więc to 250, mogło być już spadające), także ciąża biochemiczna możliwaDziewczyny, niestety beta wzrosła z 8,2 tylko do 8,9. Kurdę, w sumie byłam na to przygotowana, ale moje serce nie było. Lekarka kazała odstawić leki.
reklama
Bardzo mi
Przykro mi coś się zadziało... Trza szukać jaki powód, że tylko na chwilę. Odsapnij i do boju Maleńka:-*Dziewczyny, niestety beta wzrosła z 8,2 tylko do 8,9. Kurdę, w sumie byłam na to przygotowana, ale moje serce nie było. Lekarka kazała odstawić leki.
Podziel się: