reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny moja beta 1060 w sobote usg.Co ja mam o tym myslec? Naprawde nie ma nadzeji? W kalulatorze tym razem mi pokazalo ze przyrost jest w normie.
Oby na usg było ok!! Wierzę w to że będzie.. twój przypadek przypomina mi mój ze słabo rosnącą beta.. 18dpt miałam tylko ponad 800 ale zarodek już się pokazał na usg.. Wszystko skończyło się ok :) czego i Tobie życzę!

Dziewczyny moja beta 1060 w sobote usg.Co ja mam o tym myslec? Naprawde nie ma nadzeji? W kalulatorze tym razem mi pokazalo ze przyrost jest w normie.

Bazylia już ostatni przyrost był w normie,dalej musisz czekać-teraz na pęcherzyk i serduszko.Ja myślę sobie ,że u Ciebie może być jak u @Paulinka -Ona chyba miała jeszcze słabsze te przyrosty a wszystko zakończyło się szczęśliwie.Oby tak było u Ciebie-teraz postaraj się no stressssss i pozytywne myślenie :tak: :tak: :tak:

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
WRZESIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo!!! :)
Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz
2019-09-04RiddikulusWizyta
2019-09-05Natalia2507Wizyta
2019-09-12LinaaaWizyta przed transferem
2019-09-16Nataliaa93Wizyta u ginekologa
2019-09-27AleAle27II podglądanie maluszka ❤
2019-09-29Pola0702wizyta u dr Paśnika
2019-11-17Babeczkitermin porodu
2019-11-26Mitotajtermin porodu
2019-11-28Vinszkatermin porodu
pini88termin porodu
2019-12-03Palatermin porodu
2019-12-20Skarbulenkatermin porodu
2020-02-05Konstancja27termin porodu
2020-02-19AleAle27termin porodu
2020-03-22anulka36termin porodu
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Jestem u zamory. Świetny lekarz i naprawę angażuje się w przypadek. Dla mnie plus bo jest cały czas dostępny i dobry kontakt telefoniczny co u mnie dobrze się sparwadza bo mam prawie 300km do kliniki. Wszystko miałam u niego, na tyle wizyt tylko jedna zaliczyłam u wojewódzkiego, dla mnie wazne żeby trzymać się jednego A nie skakać po różnych jak to jest czasami w takich klinikach.
Pomimo że nie udało się nam jeszcze wywalczyć ciazy nie zamienilabym zamory na innego, bo wiem że facet się stara i jest naprawdę świetnym specjalistą.
Także polecam

Dzięki[emoji8][emoji8][emoji8]
I trzymam kciuki!

Kobiety przy ostatnim transferze bete po podaniu blastocysty miałam zleconą 9 dni po transferze.Po dzisiejszym mam zrobić w 8 dniu po transferze czy jest możliwe że dlatego iż dzisiejszy zarodek mógł być 6 dniowy?

reklama
Do góry