Myślę że i 7 dnia coś powinno wyjśćKobiety przy ostatnim transferze bete po podaniu blastocysty miałam zleconą 9 dni po transferze.Po dzisiejszym mam zrobić w 8 dniu po transferze czy jest możliwe że dlatego iż dzisiejszy zarodek mógł być 6 dniowy?
reklama
Ja może zrobię test siusiany e 8 rano ale zobacze
Możliwe.
Ja bez zaleceń zamierzam szaleć 6 dpt a co tam!!!!
bazylia128
Fanka BB :)
Mi kiedys wyszedl test sikany w 5 dptKobiety przy ostatnim transferze bete po podaniu blastocysty miałam zleconą 9 dni po transferze.Po dzisiejszym mam zrobić w 8 dniu po transferze czy jest możliwe że dlatego iż dzisiejszy zarodek mógł być 6 dniowy?
ilmenau
Dziewczyny moja beta 1060 w sobote usg.Co ja mam o tym myslec? Naprawde nie ma nadzeji? W kalulatorze tym razem mi pokazalo ze przyrost jest w normie.
Jak dla mnie przyrost dobry, po prostu Kropek potrzebował więcej czasu żeby się rozkręcić wg mnie w piątek możesz iść na usg żeby zobaczyć pęcherzyk, z serduszkiem poczekaj jeszcze ok 10 - 14 dni
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości! Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty. nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤ WRZESIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem . Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :* Shake it up baby, twist and shout Będzie sie działo!!! Link do kalendarza: Link do: Kalendarz
2019-09-04 Riddikulus Wizyta 2019-09-05 Natalia2507 Wizyta 2019-09-12 Linaaa Wizyta przed transferem 2019-09-16 Nataliaa93 Wizyta u ginekologa 2019-09-27 AleAle27 II podglądanie maluszka ❤ 2019-09-29 Pola0702 wizyta u dr Paśnika 2019-11-17 Babeczki termin porodu 2019-11-26 Mitotaj termin porodu 2019-11-28 Vinszka termin porodu pini88 termin porodu 2019-12-03 Pala termin porodu 2019-12-20 Skarbulenka termin porodu 2020-02-05 Konstancja27 termin porodu 2020-02-19 AleAle27 termin porodu 2020-03-22 anulka36 termin porodu
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję
Mój mąż mistrz Excela by polajkowal
Dziewczyny , czy któraś korzystała z pomocy osteopaty w staraniu o dzidzie ????? Coś pomogło???
Ja byłam raz ale to jeszcze przy staraniach naturalnych... Nam nie pomogło ale u nas immunologia więc ma to osteopata nie pomoże...
Odważna jestesMi kiedys wyszedl test sikany w 5 dpt
Ja w 6 dpt robiłam test,i to jeszcze po południu,wyszła druga blada kreska,pojechalam na bete i wynik 24Odważna jestes
U nas endometrioza .. nie wiem czy pomoże. Jutro mamy pierwsze spotkanie . A jak to wyglądało ? Bolesne ?Jak dla mnie przyrost dobry, po prostu Kropek potrzebował więcej czasu żeby się rozkręcić wg mnie w piątek możesz iść na usg żeby zobaczyć pęcherzyk, z serduszkiem poczekaj jeszcze ok 10 - 14 dni
Mój mąż mistrz Excela by polajkowal
Ja byłam raz ale to jeszcze przy staraniach naturalnych... Nam nie pomogło ale u nas immunologia więc ma to osteopata nie pomoże...
bazylia128
Za to tym razem zrobilam dopiero 10 dpt po pozytywnej becieOdważna jestes
Netiaskitchen
Trzymam kciuki mocno!!! Niech kropek zostanie z Wami!!! Też jestem w invictatransfer mam jutro.Cześć dziewczyny, nie było mnie tu już całe wieki. Jestem pewnie rekordzistką jeśli chodzi o ilość transferów. Zaczęliśmy w 2013 roku... 5 nieudanych transferów, 6 - udany i mamy pięknego synka już 3 latka. Postanowiliśmy spróbować wrócić po rodzeństwo. Mam za sobą 2 transfery gdzie była ciąża biochemiczna, beta podskoczyła do ok 10 i spadała....lekarze nie mają już pomysłu. Teraz zdecydowaliśmy się na ostatni transfer, tym razem dwóch blaster 4bc i 4cb. Szału nie ma. To już 9 transfer i ja się już poddaje. Albo się uda albo koniec marzeń o drugim dziecku. Dziś jestem 2 dpt. Liczę na jakieś słowa otuchy bo już tylko to mi pozostało. Trzymam za was wszystkie kciuki bo doskonale wiem możesz co przechodzicie. Nikomu nie życzę tyłu nieudanych prób co u mnie. Ale wiem że wart walczyć. W końcu 1 na 9 się udał i jest cudownym spełnieniem marzen.
reklama
Netiaskitchen
Jesteście najlepsze!!! Kciuki?na jutro się przydadzą, nie pamiętam już ile wody powinnam wypić bo ostatnio było za mało, ale co tam, będę rzeźbic na miejscu jak coś Trochę spokojniej podchodzę teraz do transferu, ale stres będzie pewnie i tak jutro...Helooooo. Ogłoszenia parafialne mówią mi, że jutro zaciskamy ręce i nogi i co tam jeszcze się da za @Netiaskitchen
Kochana za owocny przelot do bazy i nuuudne 8,5 misiąca
Podziel się: