Elessi
Fanka BB :)
Kochana jesli jest beta to znaczy ze doszło do zagnieżdżenia i jestes w ciazy i to jest juz super informacja a teraz wszystko zależy od zarodka jesli jest wadliwy to poprostu sie nie rozwinie ale to juz nie jest twoja wina, jest jeszcze opcja ze to ciąża pozamaciczna ale zeby to stwierdzić potrzeba jeszcze chwile bo na tym etapie dr nic jeszcze nie zobaczy na usg. Musisz kochana czekac ale ja juz bym sie cieszyła z faktu ze cos ruszyło bo to zawsze dobry znak na przyszłość gorzej maja dziewczyny u których wogole beta nigdy nie drgnęła :-( wtedy trzeba szukac przyczyn i robic badania. Jesli raz sie udało to znowu sie uda jestem pewna na 100%.@annemarie i inne mądre głowy.Przepraszam ze marudze. Ja dalej jestem bardzo spokojna ale nasuwają mi sie pytania. Na co sie przygotowac. Czy bede miala zabieg? Czy bede mogła podejsc do kolejnej stymulacji zaraz w pazdzierniku? To bedzie druga. Fundusze mam uzbierane ale czy lekarz bedzie chcial mnie stymulowac po 4 criotransferach? Nigdy nie mialam świeżego bo było ryzyko hiperki. Czy po takiej becie znaczy ze byla implantacja tylko cos nie tak z zarodkiem i czy to daje jakies wieksze szanse w nastepnych transferach ? pliiissss dziewczynki moze macie jakies pomysly na nowe badania nigdy nie mialam tego mthfr czy jakos tak za to cala immunologia ok.