Powiedzcie mi proszę czy warto cos jeszcze zmieniać w lekach? Dosc niski ten progesteron i estradiol... Z tego co pamietam u kobiet, ktorym sie tu udalo mialy wyzsze te wartosci. Gdzies czytalam, ze progesteron powinien byc powyzej 25ng/ml. Lekarz mi nie odpisuje i nie wiem co zrobic.W 4 dpt progesteron 14,1 ng/ml, a estradiol 268,2 pg/ml. Cos czarno to widzę
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
A co bierzesz? Mi mówili że powinien być przeszło 20Powiedzcie mi proszę czy warto cos jeszcze zmieniać w lekach? Dosc niski ten progesteron i estradiol... Z tego co pamietam u kobiet, ktorym sie tu udalo mialy wyzsze te wartosci. Gdzies czytalam, ze progesteron powinien byc powyzej 25ng/ml. Lekarz mi nie odpisuje i nie wiem co zrobic.
3x1 luteina 100A co bierzesz? Mi mówili że powinien być przeszło 20
3x1 duphaston
1x1 prolutex
Jakos malo jak patrze na to co Wy bierzecie. Ale to i tak juz po implantacji jesli w ogole miala miejsce wiec czy cos to zmieni jesli jeszcze zwieksze? A i estrofem rano 1x 2mg i wieczorem 1x 1mg.
Śliwka12345
U mnie jak był kiepski progesteron to kazał brać prolutex 2x dziennie. Może dla świętego spokoju też weź? A który dpt?3x1 luteina 100
3x1 duphaston
1x1 prolutex
Jakos malo jak patrze na to co Wy bierzecie. Ale to i tak juz po implantacji jesli w ogole miala miejsce wiec czy cos to zmieni jesli jeszcze zwieksze? A i estrofem rano 1x 2mg i wieczorem 1x 1mg.
Ja mam luteiny 3x2, możesz sobie chyba troszku zwiększyć3x1 luteina 100
3x1 duphaston
1x1 prolutex
Śliwka12345
Oby był szczęśliwyDziekuje Wam slicznie za odpowiedz dzis 4dpt 3 transfer.
To za dwa dni betka ???Dziekuje Wam slicznie za odpowiedz dzis 4dpt 3 transfer.
Trzymam mooocno
Oby, oby Choc te wyniki podciely mi skrzydla dzis.Oby był szczęśliwy
Betka niestety dopiero we wtorek, bo w poniedziałek pracuje do 15. A w mojej miescinie nie mam juz gdzie zrobic badań po południu. Trzymaj, trzymaj i nie puszczaj dziękiTo za dwa dni betka ???
Trzymam mooocno
reklama
Podziel się: