reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hodowali .. ale mam betę 3,3 ..
8 dzień czyli po raz 3 klapa. Nie mamy już mrożaków.
Przykro mi kochana że i u Ciebie złe wiadomości[emoji20] Przytulam mocno...
Zrób koniecznie chociaż tego sikacza bo to różnie bywa...
Teraz dostajemy mocno po dupie... ale się doczekamy i my... Zobaczysz

Faktycznie jakis pechowy ten sierpień :( ja dzisiaj dostałam okres więc od jutra zaczynam kuracje od Paśnika tak żeby w październiku był transfer. Czytałam też wczoraj o mleczku pszczelim że dobrze wpływa więc tak się zastanawiam czy nie zacząć stosować

Przykro mi :( pechowy ten sierpień! Dobrze że jest plan.. Ja już też mam zaplanowana powtórkę receptywnosci i jadę do Pasnika pod koniec października jak przylecimy..w grudniu chce wziąć ostatnie 2 słabeusze! mój lekarz odradza 2 że względu na niewydolna szyjke ale mój zegar już głośno tyka zaczyna więc zaryzykuję..
Jak jest plan to jakoś łatwiej iść do przodu... tylko najgorzej jak jest plan a życie swoje i się ciągnie i odkłada bo 'coś tam'...

Jak jest plan to jakoś łatwiej iść do przodu... tylko najgorzej jak jest plan a życie swoje i się ciągnie i odkłada bo 'coś tam'...
Dobrze napisane :) Ja za kazdym razem mam plan i ciagle musze go odkładać. Do tego zaczynam studia podyplomowe i powedzialam ze tym razem niczego nie odkladam na pozniej. Jak sie teraz nie uda to odczekam z miesiac i ide za ciosem na kolejna stymulacje. Cos musze zrobic. Mam takie pytanie jeszcze o programy miejske ktore refunduja koszty w 50 %. Warunkiem jest miejsce zamieszkania, tylko jak oni to weryfikuja? po podatkach? Wiem ze nie trzeba byc zameldowanym w danym miescie a mieszkac od dwoch lat.

Hej dziewczyny mam doła.Idzie mi 10 tydz,zrobil progesteron dziś i wyszedł mi tylko 8 nl.Miesiac temu był 15.wtedy byłam jeszcze na duphastonie i luteinie.od 2 tyg nie kazano mi nic brać,sama zrobiłam dziś badanie,i tak spadł.Obawiam sie najgorszego,od kiedy łożysko przejmuje produkcję progesteronu?

Od 12 tygodnia

Dobrze napisane :) Ja za kazdym razem mam plan i ciagle musze go odkładać. Do tego zaczynam studia podyplomowe i powedzialam ze tym razem niczego nie odkladam na pozniej. Jak sie teraz nie uda to odczekam z miesiac i ide za ciosem na kolejna stymulacje. Cos musze zrobic. Mam takie pytanie jeszcze o programy miejske ktore refunduja koszty w 50 %. Warunkiem jest miejsce zamieszkania, tylko jak oni to weryfikuja? po podatkach? Wiem ze nie trzeba byc zameldowanym w danym miescie a mieszkac od dwoch lat.
W Gdańsku musisz przedstawić pit swój i M że składki poszły do urzędu skarbowego w Gdańsku. Tam oboje musieliscie się rozliczyć za rok 2018.I jeszcze matka musi mieć mniej niż 40lat,ale tego nie jestem pewna.

reklama
Do góry