reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a co oznacza że czujecie się inaczej ? Czyli jak ? :) ja 3dpt nic nie czuje jeszcze. PoprZednim razem w 5 i 6 dniu bolał mnie brzuch i się nie udało więc tym razem mam nadzieję że nie będę nic czuła :)
Przy poprzednich transferach duzo wiecej skurczy mialam tak do 5dpt? A pozniej cisza. Teraz mialam kucie w 2 dobie. Czuje takie delikatne bole jak na okres, ale nie ma porowniania do tego co bylo wtedy. Moze to nic nie znaczy ;) a moze cos...

Dziewczyny a co oznacza że czujecie się inaczej ? Czyli jak ? :) ja 3dpt nic nie czuje jeszcze. PoprZednim razem w 5 i 6 dniu bolał mnie brzuch i się nie udało więc tym razem mam nadzieję że nie będę nic czuła :)
Nie patrz na to. Każdy to też inaczej interpretuje. Ja zupełnie nic nie czułam, jedynie senność i zmęczenie, ale brałam też relanium 3x1 i podejrzewałam, że to jego sprawka. Później mi się to utrzymywało do 13 tc.

bazylia128
ja nie liczyłam wszystkiego ale coś około 15 tys to na pewno mnie to kosztowało, mnie prowdził dr Wojewódzki, Zamora robił transfer. Ogólnie na duży plus całe miejsce, myslę że lepiej trafić nie mogłam. Zresztą dowód jest już ze mną 15 tygodzień
A c
bazylia128
ja nie liczyłam wszystkiego ale coś około 15 tys to na pewno mnie to kosztowało, mnie prowdził dr Wojewódzki, Zamora robił transfer. Ogólnie na duży plus całe miejsce, myslę że lepiej trafić nie mogłam. Zresztą dowód jest już ze mną 15 tygodzień
A co wchodzilo w te koszty? Miałes jakies dodatkowe "usługi" :) Czy tylko stymulacja i transfer.

reklama
Do góry