reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Vinszka, a mozesz mi przypomniec do ktorego dpt bralas relanium? Pytam tak na przyszlosc.. bo mi kazal w dniu transfwru i dzien po 2x1. Koniec. O zadnej nospie, magnezie itd nie wspominal.

Ostatnia edycja:
reklama
@Vinszka, a mozesz mi przypomniec do ktorego dpt bralas relanium? Pytam tak na przyszlosc.. bo mi kazal w dniu transfwru i dzien po 2x1. Koniec. O zadnej nospie, magnezie itd nie wspominal.
3x1 relanium, nospa i buspoan do 5dpt włącznie. W 6 dpt brałam tylko z rana, bo po II weryfikacji kazano mi odstawić wszystko.
Później ewentualnie nospa i buscopan doraźnie. [emoji8]

3x1 relanium, nospa i buspoan do 5dpt włącznie. W 6 dpt brałam tylko z rana, bo po II weryfikacji kazano mi odstawić wszystko.
Później ewentualnie nospa i buscopan doraźnie. [emoji8]
A to byly zalecenia z kliniki? Ciekawe czemu nie wszystkim zelecają, skoro moze pomoc.. chyba,ze zalezy od organizmu i moze zaszkodzic??? [emoji8]

Bardzo mi przykro. W kwietniu 2018 miałam to samo a teraz mam 6 miesięczną córeczkę. Zmień klinikę.
Chyba już straciłam nadzieję
Jeszcze nas pieniądze trzymaja tyle juz wydaliśmy i nic z tego z kad wziąść 20 tys zanim uzbieramy to już się nie pozbieram ciężkie to dla mnie do tej pory podnosiła się była ta nadzieja a teraz....wielka niewiadoma ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji26]

A to byly zalecenia z kliniki? Ciekawe czemu nie wszystkim zelecają, skoro moze pomoc.. chyba,ze zalezy od organizmu i moze zaszkodzic??? [emoji8]
Tak to były zalecenia od lekarza. Wiesz... każdy ma swoją technikę i praktykę. Ja zawsze miałam więcej leków jak koleżanki z forum [emoji1745]

Przy pierwszym trymestrze trochę mi tutaj dziewczyny pisało, że za dużo i po co mam się tak szprycować. [emoji23]

No, ale stosowałam się do zaleceń i mam swoje cuda [emoji3590][emoji7]

Chyba już straciłam nadzieję
Jeszcze nas pieniądze trzymaja tyle juz wydaliśmy i nic z tego z kad wziąść 20 tys zanim uzbieramy to już się nie pozbieram ciężkie to dla mnie do tej pory podnosiła się była ta nadzieja a teraz....wielka niewiadoma ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji26]

Bardzo mi przykro :(
Wszystko jest tak niesprawiedliwe :(

reklama
Właśnie dostałam informacje od dr, że w pon mam powtórzyć. Tylko to już będzie sikaniec oszukaniec. Właśnie jadę na lotnisko i wracam za granicę.
Była juz dziewczyna na forum co tez badała bete jak ty i dupa nic nie wyszło wróciła do domu bo tez nie mieszka w PL i po paru dniach zrobiła sikanca i wyszła ciąża wiec tak naprawde nigdy nic nie wiadomo.

Do góry