reklama
Liliana87
Fanka BB :)
@bazylia128 Czesto sprawdzaja rozliczenie PIT sprzed kilku lat..
Liliana87
@nadzieja xxx Bardzo ,bardzo mocno tule ;(
Margit2018
Bardzo mi przykro. W kwietniu 2018 miałam to samo a teraz mam 6 miesięczną córeczkę. Zmień klinikę.Moja komórka nie ruszyła koniec procedury [emoji23]
Vinszka
3x1 relanium, nospa i buspoan do 5dpt włącznie. W 6 dpt brałam tylko z rana, bo po II weryfikacji kazano mi odstawić wszystko.@Vinszka, a mozesz mi przypomniec do ktorego dpt bralas relanium? Pytam tak na przyszlosc.. bo mi kazal w dniu transfwru i dzien po 2x1. Koniec. O zadnej nospie, magnezie itd nie wspominal.
Później ewentualnie nospa i buscopan doraźnie. [emoji8]
Liliana87
A to byly zalecenia z kliniki? Ciekawe czemu nie wszystkim zelecają, skoro moze pomoc.. chyba,ze zalezy od organizmu i moze zaszkodzic??? [emoji8]3x1 relanium, nospa i buspoan do 5dpt włącznie. W 6 dpt brałam tylko z rana, bo po II weryfikacji kazano mi odstawić wszystko.
Później ewentualnie nospa i buscopan doraźnie. [emoji8]
nadzieja xxx
Chyba już straciłam nadziejęBardzo mi przykro. W kwietniu 2018 miałam to samo a teraz mam 6 miesięczną córeczkę. Zmień klinikę.
Jeszcze nas pieniądze trzymaja tyle juz wydaliśmy i nic z tego z kad wziąść 20 tys zanim uzbieramy to już się nie pozbieram ciężkie to dla mnie do tej pory podnosiła się była ta nadzieja a teraz....wielka niewiadoma ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji26]
Vinszka
Tak to były zalecenia od lekarza. Wiesz... każdy ma swoją technikę i praktykę. Ja zawsze miałam więcej leków jak koleżanki z forum [emoji1745]A to byly zalecenia z kliniki? Ciekawe czemu nie wszystkim zelecają, skoro moze pomoc.. chyba,ze zalezy od organizmu i moze zaszkodzic??? [emoji8]
Przy pierwszym trymestrze trochę mi tutaj dziewczyny pisało, że za dużo i po co mam się tak szprycować. [emoji23]
No, ale stosowałam się do zaleceń i mam swoje cuda [emoji3590][emoji7]
G
gość_AL19
Gość
Chyba już straciłam nadzieję
Jeszcze nas pieniądze trzymaja tyle juz wydaliśmy i nic z tego z kad wziąść 20 tys zanim uzbieramy to już się nie pozbieram ciężkie to dla mnie do tej pory podnosiła się była ta nadzieja a teraz....wielka niewiadoma ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji26]
Bardzo mi przykro
Wszystko jest tak niesprawiedliwe
reklama
Elessi
Była juz dziewczyna na forum co tez badała bete jak ty i dupa nic nie wyszło wróciła do domu bo tez nie mieszka w PL i po paru dniach zrobiła sikanca i wyszła ciąża wiec tak naprawde nigdy nic nie wiadomo.Właśnie dostałam informacje od dr, że w pon mam powtórzyć. Tylko to już będzie sikaniec oszukaniec. Właśnie jadę na lotnisko i wracam za granicę.
Podziel się: