Ruda08
Fanka BB :)
A mnie 29.08 na betę@nadzieja xxx dopisalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie 29.08 na betę@nadzieja xxx dopisalam
Kochana zmien testy na elektroniczne tam nie musisz sie zastanawiac nad kreska bo ci pokazuje czy jest owulacja czy nie ja ich uzywalam przed transferem sa poprostu superNikt nie pomoże ??
Mnie cytrynka poproszę wpisać na 28 sierpnia, wizyta u pasnikaDzisiaj i jutro kalendarz święci pustkami.
Trzymamy mocne kciuki za osoby działające zza krzaków
Udanego weekendu!
Ps. Jeżeli kogoś dopisać do kalendarza to oznaczajcie mnie w wiadomościach lub piszcie na priv.
Cześć dziewczyny pomożecie?odebrałam wyniki wyszła mi mutacja mthfr c677t homozygota. Co to oznacza? Wizytę mam dopiero 12 września.
ja w 8dpt nawet cienia kreseczki nie miałam tylko krew potwierdziła beta była wtedy chyba 54Hej dziewczyny. Ja sie pikusulam i zrobilam dzis sikanca. 9dpt. Nawet cienia cienia drugiej nie bylo;( wiem, ze silance moga nie pokazywac, ale jednak sie podlamalam.. w pon ide na bete. Czy ktoras z Was miala podobnie a sie udalo?
Elektroniczne ? Nigdy nie słyszałam .gdzue można kupic(zamówić )??? Jakiej firmy polecasz ?Kochana zmien testy na elektroniczne tam nie musisz sie zastanawiac nad kreska bo ci pokazuje czy jest owulacja czy nie ja ich uzywalam przed transferem sa poprostu super
Od czego wogole mógł podskoczyć progresteron? Zle cos zrobiłam nie te same pory wbijania zastrzykow co ma na to wpływ?
Ogółem doborze się czuję tylko zawsze cos jest nie tak ... czy ja usłyszę w końcu jakaś dobrą wiadomość od mojego doktora az boję się co usłyszę w poniedziałek ile będzie komórek w tych pęcherzykach żeby była chociaż ta jedna jak zawsze