Elessi
Fanka BB :)
test clearblue, poszukaj w internecie moze jest dostepny w jakiejs aptece obok ciebieElektroniczne ? Nigdy nie słyszałam .gdzue można kupic(zamówić )??? Jakiej firmy polecasz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
test clearblue, poszukaj w internecie moze jest dostepny w jakiejs aptece obok ciebieElektroniczne ? Nigdy nie słyszałam .gdzue można kupic(zamówić )??? Jakiej firmy polecasz ?
-test clearblue, poszukaj w internecie moze jest dostepny w jakiejs aptece obok ciebie
@annemarie Kochana jesteś , bardzo Ci dziękuję za wsparcie. Ja cały czas wierzę i nie poddam się dopóki organizm będzie chciał współpracować. Jeśli w kolejnym cyklu moje złośliwe endo będzie dobre to zabieram dwa ostatnie mrozaczki i czekam na cudNadziejko kochana... nigdy jej nie trac, ja mam 44 lata i ksiazkowa ciaze blizniakowa za soba i dzieciaki na medal.Zycze ci z calego serca dwoch pieknych bobaskow pod sercem.
Żadnych. A się udałoHej dziewczyny jestem tu nowa i od dłuższego czasu obserwuje to forum i wkoncu postanowiłam napisać ☺ Powiedzcie mi czy miałyście jakieś objawy po transferze ? Ja dzisiaj jestem 7dpt i kompletnie nic czasem coś zakłuje coś poboli brzuch i tyle boję się że się nie udało
Wiem że ciężko ale postaraj się nie szukać objawów bo można zwariować.Napisze Ci jak było u mnie..Tak więc miałam dwa transfery nie udany 1 i udany 2 objawy byly takie same przy jednym i drugim.Jedynie co w udanym miałam w 6 dpt plemienia różowe leciutko.Jedynie test z krwi odpowie na pytanie czy się udało.Trzymamy kciuki!!Hej dziewczyny jestem tu nowa i od dłuższego czasu obserwuje to forum i wkoncu postanowiłam napisać Powiedzcie mi czy miałyście jakieś objawy po transferze ? Ja dzisiaj jestem 7dpt i kompletnie nic czasem coś zakłuje coś poboli brzuch i tyle boję się że się nie udało
Dzięki dziewczyny naprawdę potrzebowałam tego usłyszeć a w którym dniu testowaliście ? z zaleceń lekarza to 14dpt ale chyba nie wytrzymam i pójdę 10 dptWiem że ciężko ale postaraj się nie szukać objawów bo można zwariować.Napisze Ci jak było u mnie..Tak więc miałam dwa transfery nie udany 1 i udany 2 objawy byly takie same przy jednym i drugim.Jedynie co w udanym miałam w 6 dpt plemienia różowe leciutko.Jedynie test z krwi odpowie na pytanie czy się udało.Trzymamy kciuki!!
Powiem Ci, że się przełamałam. Luby powiedział, że jest taka powierzchnia do kłucia że powiedziałam, że mi prędzej kaktus urośnie niż go poprszę!!Witaj w klubie. Przeszłam 3 pełne stymulacje i ani jednego zastrzyku sobie sama nie zrobiłam, choć próbowałam- wymiękłam. Zawsze albo mąż, albo do zabiegowego latałam- ile się nasłuchałam,że "taka duża a się boi" od pielęgniarek...
Gratuluje kochana. Najwspanialsze uczucie.Ja dziś po wizycie serduszko bije wszystko ok uff odetchnęłam lekką ulgą za 2 tygodnie kolejna wizyta. Cytrynka122 wpisz mnie na kolejna wizytę 05.09.2019r.
To jakie ty zastrzyki przyjmujesz?Hehe też się bardzo bałam.
Kłuje się w tym roku od początku lutego, że już nie robi to na mnie wrażenia. Pewnie skończę jakoś na początku stycznia [emoji1751]
Siateczka z zastrzykami napełnia się bardzo szybko. [emoji14]
Oj bezdenne i bezkresne to morze czarnych myśli i strachu. A może tak jakieś koło ratunkowe?U mojego męża w hla jest napisane C i C7! Nie ogarniam, ale Paśnik mówił, ze to jest ok. Jutro mam usg (dopiero po 17), na którym ma wyjść serduszko. Dziś cały dzień nie wychodzę z łóżka, pławiąc się w czarnych myślach i strachu.