reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny naprawdę potrzebowałam tego usłyszeć a w którym dniu testowaliście ? z zaleceń lekarza to 14dpt ale chyba nie wytrzymam i pójdę 10 dpt
Ja byłam po 2 dniowym zarodki w 12 dpt A przy 5 dniowym w 9 dpt takie mialam zalecenie i tak sie trzymalam.po drugim transferze w 8 dpt zrobiłam test ciążowy ten elektroniczny pokazał ciążę ale teraz raczej tylko beta

Ja mam cos tam czuje niby od poczatku. Poprzednim razem jak nic nie czułam beta 0. Ale jak czułam za bardzo to sie konczyło ciążą biochemiczną. Dlatego chyba nie ma reguły. A czy możliwe jest plamienie implantacyjne w 8 dpt blastocysty ? Czy to juz za pozno. Nie mam krwawienia tylko jak sprawdzam aplikatorem to jest napewno. NA początku było zabarwienia brązowego teraz lekko różowe. Co tym myślicie ?
Ja plamilam brązowo gdzieś do 12 tc nie codzień ale co jakiś czas i lekarze uspokajalinze to normalne i się nie martwić

Ja plamilam brązowo gdzieś do 12 tc nie codzień ale co jakiś czas i lekarze uspokajalinze to normalne i się nie martwić
Dzięki za odpowiedz. A mozesz jeszcze napisac czy miałas przy tam jakies bole jak na @. Ja takie mialam zwłaszcza wczoraj czasami ciągnie az do nogi. Troche dzisiaj sie podłamałam, dlatego ze to mój ostatni zarodek... Piersi mnie cały czas bolą. Po poprzednich razach raczej przestawały i juz wiedziałam ze nic z tego. Troszke mnie pocieszyłas :)

To sa sikance ale pokazuje ci czy jest owulacja czy nie. Usmiechnieta minka swiadczy owulacji wiec nie musisz sie zastanawiac czy kreska jest wystarczajaco widoczna.
Wiem , ale na hasło „ elektroniczne” pomyślałam
, Że jest jakaś nowość , o kt nie słyszałam . używałam , ale są bardzo drogie w porównaniu z innymi „ kreskowymi”

Dzięki za odpowiedz. A mozesz jeszcze napisac czy miałas przy tam jakies bole jak na @. Ja takie mialam zwłaszcza wczoraj czasami ciągnie az do nogi. Troche dzisiaj sie podłamałam, dlatego ze to mój ostatni zarodek... Piersi mnie cały czas bolą. Po poprzednich razach raczej przestawały i juz wiedziałam ze nic z tego. Troszke mnie pocieszyłas :)
Uczucie że za chwilę przyjdzie okres było non stop i też się nim martwilam okropnie co chwilę chodziłam do łazienki.Juz nawet po pozytywnej becie i kilku tygodniach ciąży mi ten ból towarzyszył.

reklama
Do góry