reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Adus ,

spojrz na to troche od innej strony... tak jak piszesz bierzesz Clexane, w ciazy jestes, twoja macica to coraz wieksza ilosc naczyn krwionosnych do odzywia dziecka potrzebnych. Clexane rozrzedza krew , starczy ze strzeli ci naczynko i leci, a krew brazowa czy bezowa , to krew stara juz utleniona , ktora gdzies tam zalegala, moze byc po transferze drobne zadrapanie. Spokojnie, powtorzysz bete i zobaczysz co i jak.

Adus ,

spojrz na to troche od innej strony... tak jak piszesz bierzesz Clexane, w ciazy jestes, twoja macica to coraz wieksza ilosc naczyn krwionosnych do odzywia dziecka potrzebnych. Clexane rozrzedza krew , starczy ze strzeli ci naczynko i leci, a krew brazowa czy bezowa , to krew stara juz utleniona , ktora gdzies tam zalegala, moze byc po transferze drobne zadrapanie. Spokojnie, powtorzysz bete i zobaczysz co i jak.
Racja, racja :) Jak Wy piszecie to dopiero dociera do mnie jakieś racjonalne wytłumaczenie.. Sama tracę zdrowe spojrzenie na temat i napada mnie czarnowidztwo.. przyrost bety lub jego brak rozstrzygnie.. raz miałam ciążę biochemiczna ale wtedy plamien nie było..

Dzięki dziewczyny[emoji4]
A nie wiecie pewnie czy nie ma problemu zeby relanium łączyć z accofilem?
Niby moja dr wiedziała ze bede brala accofil i relanium tez przez kilka dni pozwoliła, ale juz nie powiedziala ile razy dziennie... wiec nie jestem pewna czy wziąć relanium tylko z rana a accofil wieczorem czy moge dodatkowo i wieczorem relanium wziąć...?
@pannadorka , @monikao777 wiem ze Wy bralyscie accofil. Relanium też bralyscie?

Dziewczyny, myslalam,ze bede twarda.. ale dupa. Dzis 5dpt i juz mnie schiza lapie. Bola mnie troche piersi(wczoraj i przed wczoraj bardziej niz dzis) i ciągle ziewam. Zaczyna mnie cmić jajnik(chyba, sama nie wiem).. nic poza tym. Polykam 3x1 nospe, i magnez 2x400 moze dlatego.. jak ja wytrzymam do 11dpt? Mialyscie jakies objawy?

Dziewczyny, myslalam,ze bede twarda.. ale dupa. Dzis 5dpt i juz mnie schiza lapie. Bola mnie troche piersi(wczoraj i przed wczoraj bardziej niz dzis) i ciągle ziewam. Zaczyna mnie cmić jajnik(chyba, sama nie wiem).. nic poza tym. Polykam 3x1 nospe, i magnez 2x400 moze dlatego.. jak ja wytrzymam do 11dpt? Mialyscie jakies objawy?
Spokój,spacer i dobre ciacho :) Nim się obejrzysz będzie 11 dpt:)

reklama
Ten czas oczekiwania się dłuży może jakoś serial spróbuj i akurat się wkrecisz. Pamiętam że moim zabiegiem czasu po transferze było czytanie i szukanie objawów wertowalam Internet tam.i spowrotem teraz wiem że było to trochę głupie bo każda przechodzi inaczej

Do góry