Liliana87
Fanka BB :)
Oj kochana, z tym ciachem tak sobie zaczelam pozwalać..przy mojej IO az sie boje co na to insulinka [emoji85]Spokój,spacer i dobre ciacho Nim się obejrzysz będzie 11 dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kochana, z tym ciachem tak sobie zaczelam pozwalać..przy mojej IO az sie boje co na to insulinka [emoji85]Spokój,spacer i dobre ciacho Nim się obejrzysz będzie 11 dpt
Serial to chyba bedzie dobry pomysł. Mam troche zaleglosci w książkach, ale boje się wzruszeń [emoji85] co do internetu, to zaglądam tylko tutaj do Was i trzymam kciukasy. Wujka googla omijam- zaraz cos przeczytam i będzie niepotrzebny stres.Ten czas oczekiwania się dłuży może jakoś serial spróbuj i akurat się wkrecisz. Pamiętam że moim zabiegiem czasu po transferze było czytanie i szukanie objawów wertowalam Internet tam.i spowrotem teraz wiem że było to trochę głupie bo każda przechodzi inaczej
Tak sie zastanawiam.. czy w sobote (9dpt) nie nasikać, i jak by wyszla chociaz jakas bladzinka to nie pojsc na bete i akurat wtedy w poniedzialek (11dpt) zrobic zalecana bete.. a jak by nic nie wyszlo to do tego poniedzialku poczekac.. juz sama nie wiem. Pytam meza ale widze,ze on sam juz sie stresuje tylko probuje to ukryc.Blastka i to bardzo ładna [emoji3526]
Nie do mnie kierowana wiad.ale mam pytanko kiedy będziesz podchodzić do crio? Ja w polowie września i tez mam accofil i poprosze tez o relanium mam wlew a potem1/3 dawki a ty?Dzięki kochana to i ja wezmę to relanium 2 razy dziennie[emoji6]
A co u Ciebie? Jak samopoczucie? Bierzesz jeszcze accofil? A Ty masz haplotyp kir AA czy BX z brakujacymi ważnymi kirami?
Mi sikaniec wyszedł 7dpt a beta 5dpt. Wiec jesli mialas blastke to mozesz sobie isc na bete w piatek cos powinno juz byc a jak nie bedzie to zawsze mozesz sobie isc jeszcze raz w pn.Tak sie zastanawiam.. czy w sobote (9dpt) nie nasikać, i jak by wyszla chociaz jakas bladzinka to nie pojsc na bete i akurat wtedy w poniedzialek (11dpt) zrobic zalecana bete.. a jak by nic nie wyszlo to do tego poniedzialku poczekac.. juz sama nie wiem. Pytam meza ale widze,ze on sam juz sie stresuje tylko probuje to ukryc.
Dziekuje serdecznie za relacje Mieszkam w Holandii i jutro pójdę dowiedzieć się jak to tutaj wyglada . A czy akupunkturę konsultowałas z lekarzem. ?
Procedura pewnie taka jak w BelgiiDziekuje serdecznie za relacje Mieszkam w Holandii i jutro pójdę dowiedzieć się jak to tutaj wyglada . A czy akupunkturę konsultowałas z lekarzem. ?
Testy sikane mogą być bardzo zdradliwe, ale będziesz mieć z teoretycznie dobra czułością to nasikaj.. Jak pojawi się bladziocha no to super jak nie to uważam że to nadal o niczym nie przesadza bo już było wiele przypadków na tym forum sikaczy negatywnych a zaraz potem pozytywna beta...Tak sie zastanawiam.. czy w sobote (9dpt) nie nasikać, i jak by wyszla chociaz jakas bladzinka to nie pojsc na bete i akurat wtedy w poniedzialek (11dpt) zrobic zalecana bete.. a jak by nic nie wyszlo to do tego poniedzialku poczekac.. juz sama nie wiem. Pytam meza ale widze,ze on sam juz sie stresuje tylko probuje to ukryc.
Beta w 5dpt? Wow.. Szybko! Na świezakach pewnie..Mi sikaniec wyszedł 7dpt a beta 5dpt. Wiec jesli mialas blastke to mozesz sobie isc na bete w piatek cos powinno juz byc a jak nie bedzie to zawsze mozesz sobie isc jeszcze raz w pn.
Ja już jestem po transferze, dzisiaj moj 2dpt. Nic tutaj nie pisalam i nie wpisywalam sie do kalendarza bo już mialam schize że nie dotrwa do blastki i nici z transferu (mrozony byl 3 dniowy, rozmrazali w sobote a w poniedzialek mialam transfer)Nie do mnie kierowana wiad.ale mam pytanko kiedy będziesz podchodzić do crio? Ja w polowie września i tez mam accofil i poprosze tez o relanium mam wlew a potem1/3 dawki a ty?