Coś mi się zdaje ,że hcg dopiero jest w organizmie produkowane od 5 dpt.Ja dziś pierwsza wędka 3dpt.. Beta poniżej 0.1... Nie miałam pregnylu bo jestem na sztucznym ale coś mi się wydaje że i tak nic z tego!
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Kup sebiprox, ten sam skład bez recepty.Aaa no to nie kupię, kurcze
Elessi
Ja miałam 5 dniowe blastkiA ilu dniowe mialas zarodki? Ja dzis robilam 3dpt, to pierwsza wer.tak robia w Invicta... nic nie wyjdzie mam nadzieje ze to plamienie wczoraj I przedwczoraj poznym wieczorem bylo implantacyjne... Czy wiec czy glosna muzyka moze zaszkodzi w drugi dzien po ET? To glupie pytanie pewnie
NadziejaJest
Widze ze ten sebiprox i ten wczesniejszy maja ten sam skladnik cyklopiroksolamine, jak pirolam, ktory u mnie zaognia te plamy ;(;(Kup sebiprox, ten sam skład bez recepty.
Cytrynka122
Odebralam bete. Niestety wynik 3,4.;( Nie chce sie załamywać, musze walczyć dalej. Powiedzcie mi proszę,czy po nieudanym in vitro musi być przerwa?czy moge od razu w kolejnym cyklu próbować znow,bo mam zamrożony zarodek. A dzis z tego wszystkiego to sie chyba napije !
@Nikola89 nie poddawaj się kochana
Dzięki, ale ja w Invicta, czyli I weryfikacja jest w 3 dpt. Beta 23.0mlU/ml, co jest zawyżone przez Pregnyl, dostałam pół ampułki. Estradiol 827 pg/ml a progesteron 20.27 ng/ml. Lekarz właśnie mnie obudził telefonem, bo po tym Relanium śpię w dzień jak nigdy. Kazał podwoić dawkę Lutinusa i kolejna weryfikacja 19.08. Wtedy też jeszcze nie będzie wiadomo co z kropeczkiem, dopiero 23.08. na III weryfikacji. Kciukaski poproszę Czy ten progesteron to nie jest jakiś baaardzo niski? Poza tym nie mam żadnych objawów, bólu brzucha czy coś.
@Aariciaa Ja mam praktycznie cały czas niski Progesteron, we wtorek mialam 26, caly czas jestem obstawiona lekami.
@Aduś16 Jeszcze nic przesądzone, powtórz za parę dni betę, 3 dni to za wcześnieJa dziś pierwsza wędka 3dpt.. Beta poniżej 0.1... Nie miałam pregnylu bo jestem na sztucznym ale coś mi się wydaje że i tak nic z tego!
ilmenau
Ja dziś pierwsza wędka 3dpt.. Beta poniżej 0.1... Nie miałam pregnylu bo jestem na sztucznym ale coś mi się wydaje że i tak nic z tego!
Przy blastce wychodzącej z otoczki beta może być najwcześniej 4 dpt, przy normalnej blastce 5-6 dpt, a przy wolniej rozwijającej się 6-7 dpt nawet. 3 dpt nie ma szans, żeby coś wyszło i dlatego uważam, że to jest głupie żeby kazać w tym dniu robić betę...
Pójdźka
To lepiej nie stosuj. A może jakiś taki łagodzący podrażnienie szampon np z emolium albo z firmy atopis?Widze ze ten sebiprox i ten wczesniejszy maja ten sam skladnik cyklopiroksolamine, jak pirolam, ktory u mnie zaognia te plamy ;(;(
Liliana87
Kupilam zoxinmed, on przeciwlupiezowy, myje nim 2 razy w tyg, a reszte normalnym na codzien. Ten oxycort to steryd ale wystarczylo posmarowac 2 dni rano i wieczorem i zeszlo.Dzieki za odpowiedz. No tak wlasnie pomyslalam ze to moze te leki bo kurde no...bede miala na uwadze ta masc. W tygodniu ide do dermatologa. A powiedz teraz jakiego szamponu uzywasz?
Liliana87
Dziewczyny, Wy tak szybko te bety robicie. Mi kazal zrobic 11dpt. Dzisz czyli dzien po kazal zrobic progesteron. Wyszedl 107.8. Wyslalam mu juz smsa i czekam na jakas odpowiedz. Ja postanowilam wczesniej nie robic bety- ciekawe czy wytrwam.
Przwd chwila dzwonili tez z kliniki. Zamrozono nam jeszcze 3 blastki 4AA
Przwd chwila dzwonili tez z kliniki. Zamrozono nam jeszcze 3 blastki 4AA
reklama
Podziel się: