Okres mocny,brzuch boli. Nie chce nawet robic sobie nadziei,bo te rozczarowania sa okropne.Kochana,a ten okres masz mocny?boli cię brzuch?Powiem ci,że ja po 1 badaniu USG dostałam takiego krwotoku,ze skrzepem,że myślałam że to już koniec.Na drugi dzień pojechałam na usg,serduszko bije.Także może być różnie.Mam nadzieję,że u ciebie dobrze się skończy.
reklama
Wiem ,że jest ci ciężko,ale pamiętaj,że jesteśmy z tobą,trzymaj się kochana.Okres mocny,brzuch boli. Nie chce nawet robic sobie nadziei,bo te rozczarowania sa okropne.
Aduś16
Fanka BB :)
A ilu dniowe mialas zarodki? Ja dzis robilam 3dpt, to pierwsza wer.tak robia w Invicta... nic nie wyjdzie mam nadzieje ze to plamienie wczoraj I przedwczoraj poznym wieczorem bylo implantacyjne... Czy wiec czy glosna muzyka moze zaszkodzi w drugi dzien po ET? To glupie pytanie pewnieOczywiscie leć rano na bete mi juz wyszła w 5dpt. Sprawdź sobie jeszcze progesteron.
Riddikulus
Kochana nic z Tobą nie jest źle. Niestety czasem tak bywa że się nie udaje. Czasem się udaje wtedy kiedy nie powinno się udać.Bylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Riddikulus
Ja w ciąży miałam erotyczne sny z jednym aktorem w roli głównej. I to takie ze żeby się ktoś dowiedział to to by był idealny materiał rozwodowy [emoji23]Piłam nawet gorącą czekoladę i nic. Staram się myślec pozytywnie, a i tak ciągle mnie męczą koszmary :/
Wolałabym takie niż zakrwawione majtki za przeproszeniemJa w ciąży miałam erotyczne sny z jednym aktorem w roli głównej. I to takie ze żeby się ktoś dowiedział to to by był idealny materiał rozwodowy [emoji23]
Ruda08
Jest możliwe ja dostałam 2 razyA bierzesz teraz jakieś leki, bo jeżeli tak to nie możliwe żebyś dostała okresu. On przychodzi po 4 do 10 dni od odstawieniu leków.
NadziejaJest
Dziewczyny wiem ze nie do konca na temat ale może ktoras miala podobnie, od jakiegos czasu na czole blisko lini wlosow i skroniach mam czerwone plamy. Jakim szamponem bym nie umyła jest to mniej lub bardziej widoczne. Nie wiem jak sobie z tym poradzic mysle ze to moze po tych wszystkich lekach jakie przyjmujemy...to mozliwe? Znacie jakis delikatny szampon?
Liliana87
Hej. Jakis czas temu mialam to samo. Po pewnym czasie nawet się jakby łuszczyło. Nic mi nie pomagało , dopiero oxycort masc na recepte. Ladnie poschodzilo. Nie jest juz czerwone. Gdzieniegdzie jeszcze zostaly takie suche placki. Jestem pewna,ze to efekt tych wszystkich lekow.Dziewczyny wiem ze nie do konca na temat ale może ktoras miala podobnie, od jakiegos czasu na czole blisko lini wlosow i skroniach mam czerwone plamy. Jakim szamponem bym nie umyła jest to mniej lub bardziej widoczne. Nie wiem jak sobie z tym poradzic mysle ze to moze po tych wszystkich lekach jakie przyjmujemy...to mozliwe? Znacie jakis delikatny szampon?
reklama
Ja tak miałam,strasznie ,dookoła całej twarzy czerwone plamy,i w środku włosów.Byłam u dermatologa,powiedziala że wygląda to na łojotokowe zapalenie skóry,p przepisała szampn stieprox,,emulsje zoxiderm i maść,ale użyłam tylko tej emulsji i szamponu,skora suche placki,ale widac ze sie goi.Dziewczyny wiem ze nie do konca na temat ale może ktoras miala podobnie, od jakiegos czasu na czole blisko lini wlosow i skroniach mam czerwone plamy. Jakim szamponem bym nie umyła jest to mniej lub bardziej widoczne. Nie wiem jak sobie z tym poradzic mysle ze to moze po tych wszystkich lekach jakie przyjmujemy...to mozliwe? Znacie jakis delikatny szampon?
Podziel się: