reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana,a ten okres masz mocny?boli cię brzuch?Powiem ci,że ja po 1 badaniu USG dostałam takiego krwotoku,ze skrzepem,że myślałam że to już koniec.Na drugi dzień pojechałam na usg,serduszko bije.Także może być różnie.Mam nadzieję,że u ciebie dobrze się skończy.
Okres mocny,brzuch boli. Nie chce nawet robic sobie nadziei,bo te rozczarowania sa okropne.

reklama
Oczywiscie leć rano na bete mi juz wyszła w 5dpt. Sprawdź sobie jeszcze progesteron.
A ilu dniowe mialas zarodki? Ja dzis robilam 3dpt, to pierwsza wer.tak robia w Invicta... nic nie wyjdzie :( mam nadzieje ze to plamienie wczoraj I przedwczoraj poznym wieczorem bylo implantacyjne... Czy wiec czy glosna muzyka moze zaszkodzi w drugi dzien po ET? To glupie pytanie pewnie :(

Bylam,zrobilam betę. Czekam na wynik do 14stej. Dostalam okres,ale dalej mam malutką nadzieję na cud. Jestem mega zalamana. Wszystko bylo dobrze. Piekne dwa zarodki, dodatkowo byly maczane w kleju,aby mogly ladnie sie umiejscowić. I porazka! Dlaczego? Ze mną cos jest nie tak? Zrobilam cos źle?
Kochana nic z Tobą nie jest źle. Niestety czasem tak bywa że się nie udaje. Czasem się udaje wtedy kiedy nie powinno się udać.

Dziewczyny wiem ze nie do konca na temat ale może ktoras miala podobnie, od jakiegos czasu na czole blisko lini wlosow i skroniach mam czerwone plamy. Jakim szamponem bym nie umyła jest to mniej lub bardziej widoczne. Nie wiem jak sobie z tym poradzic:( mysle ze to moze po tych wszystkich lekach jakie przyjmujemy...to mozliwe? Znacie jakis delikatny szampon?

Dziewczyny wiem ze nie do konca na temat ale może ktoras miala podobnie, od jakiegos czasu na czole blisko lini wlosow i skroniach mam czerwone plamy. Jakim szamponem bym nie umyła jest to mniej lub bardziej widoczne. Nie wiem jak sobie z tym poradzic:( mysle ze to moze po tych wszystkich lekach jakie przyjmujemy...to mozliwe? Znacie jakis delikatny szampon?
Hej. Jakis czas temu mialam to samo. Po pewnym czasie nawet się jakby łuszczyło. Nic mi nie pomagało , dopiero oxycort masc na recepte. Ladnie poschodzilo. Nie jest juz czerwone. Gdzieniegdzie jeszcze zostaly takie suche placki. Jestem pewna,ze to efekt tych wszystkich lekow.

reklama
Ja tak miałam,strasznie ,dookoła całej twarzy czerwone plamy,i w środku włosów.Byłam u dermatologa,powiedziala że wygląda to na łojotokowe zapalenie skóry,p przepisała szampn stieprox,,emulsje zoxiderm i maść,ale użyłam tylko tej emulsji i szamponu,skora suche placki,ale widac ze sie goi.

Do góry