No właśnie ja też mam zjawić się pomiędzy 2 a 3 dniem cyklu, czyli po tej wizycie na początku byłaś już tylko raz i transfer?Ale tak naprawdę to by wystarczyła jedna wizyta jak u @Cytrynka122, tylko że ja poszłam jeszcze na początku cyklu bo mam w do i żeby zobaczył czy nie mam jakiś dużych torbieli.
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Wydaje mi się że wtedy dopiero dostaniesz estrofem i będziesz musiała się zjawić w klinice między 10 a 12 dniem brania estrofemu i w ten dzień wyznacza ci transfer jak endometrium będzie ok.No właśnie ja też mam zjawić się pomiędzy 2 a 3 dniem cyklu, czyli po tej wizycie na początku byłaś już tylko raz i transfer?
Agnieś191
Ja bylam 2 razy. Gdzie na drugiej wizycie decyzja ze za 5 dni transfer. Al4 nie chcesz nA wizyty u lekarza ?Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...
Cytrynka122
@juchaa_87 na tej wizycie miałam już ustaloną date transferu. Od 2 dc brałam estrofem. Ja jeżdzę do invicty w wawie. Wizyte mialam w 11 dc. Wcześniej miałam juz z lekarzem wszystko ustalone, więc na początku cyklu nie musiałam jechać.I wtedy już wyznaczyli Ci datę transferu? A napiszesz mi w jakiej klinice się leczysz? Ja w invicta i nie wiem czy oni mają jakiś swój schemat ☺
@Pójdźka Super wynik ❤❤❤ ja na jutro robię chyba ostatni raz badania, a teraz tylko usg.Mam wyniki IV weryfikacji
Beta 115 - przyrost prawie 66%
Estradiol 4560
Progesteron 45,6
Czy wy dziewczyny jeszcze potem sprawdźacie przed pęcherzykowym te poziomy?
Ja przy pierwszym crio bylam dwa razy a teraz tylko raz, w 7 dc bylam i od razu na 16 dc wyznaczyl mi transfer.Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...
Pójdźka
Dzięki ale i tak się martwię... A ty ile razy powtarzała betę i hormony? A na kiedy planujesz usg?@juchaa_87 na tej wizycie miałam już ustaloną date transferu. Od 2 dc brałam estrofem. Ja jeżdzę do invicty w wawie. Wizyte mialam w 11 dc. Wcześniej miałam juz z lekarzem wszystko ustalone, więc na początku cyklu nie musiałam jechać.
@Pójdźka Super wynik ❤❤❤ ja na jutro robię chyba ostatni raz badania, a teraz tylko usg.
Od 2 dc mam estrofem neoparin i takie tam a mam przyjść miedzy 10 a 14 dc i tak się zastanawiam czy ten accofil wtedy będzie czy dr zapomniała o nim (dr pasnik zalecił 5 dni przed crio wlew).@juchaa_87 Ja byłam tylko raz, między 10 a 12 dniem brania estrofemu.
Cytrynka122
@Pójdźka usg mam jutro, akurat tak się składa,że nie musze jechać do kliniki bo lekarz prowadzący w moim mieście jutro przyjmuje betę robiłam ok 6-7 razy (sprawdzałam przyrosty) Progesteron i estradiol tylko na wizyty.Dzięki ♥♥ale i tak się martwię... A ty ile razy powtarzała betę i hormony? A na kiedy planujesz usg?
Pójdźka
To będę jutro trzymać kciuki za piękne widokiA to bedzie ta wizyta serduszkowa?@Pójdźka usg mam jutro, akurat tak się składa,że nie musze jechać do kliniki bo lekarz prowadzący w moim mieście jutro przyjmuje betę robiłam ok 6-7 razy (sprawdzałam przyrosty) Progesteron i estradiol tylko na wizyty.
reklama
Cytrynka122
@Pójdźka jeszcze nie ta, ostatnio był pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zoltkowy.To będę jutro trzymać kciuki za piękne widoki♥♥A to bedzie ta wizyta serduszkowa?
Podziel się: