reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...

@Pójdźka , za piękne przyrosty! Oby na potęgę! :) @Marzycielka7 za wizytę! Wielkie mocne kciukasy!
Hej, Boze chyba jednak naturalsik po nieudanym crio, poronieniu i roku staran, nie wierze :), wy tez widzicie druga kreche???

Widać, widać! :) Kciuki za betę, bo będziesz robić?

Strasznie sie boje, bo w lutym serduszko sie zatrzymalo na 8-9 tyg., i lekarze sugerowali ze to moj wiek :(, dlatego tez poszlam w opcje crio z KD. Nie udalo sie, chyba teraz czeka mnie kilka stresujacych tygodni, uspokoje sie pewnie po 12 tyg., kurka jeszcze zaden z moich lekarzy nie odbiera telefonu. Jade sie wbic do rejonowej przychodni

Kochana, oby wszystko było dobrze. Dobrych wieści w rejonowej :)

Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...
@juchaa_87 Ja byłam tylko raz, między 10 a 12 dniem brania estrofemu.

Ja miałam dwa razy podgląd i wtedy wyznaczony już transfer, który był w 20 dc.

Ale tak naprawdę to by wystarczyła jedna wizyta jak u @Cytrynka122, tylko że ja poszłam jeszcze na początku cyklu bo mam w do i żeby zobaczył czy nie mam jakiś dużych torbieli.

reklama
@Myszka683 my wydaliśmy na leki prawie 700 zł, są tu wliczone leki do stymulacji i do transferu. Zobacze co dojdzie po transferze. Tak jak wczesniej ktos napisal, najdrozszy chyba ten Menopuer czy jakos tak.
Dziewczyny, a powiedzcie mi, bo od punkcji mam przyjmowac 3x2 tabletki luteiny dopochwowo, 3x1 duphaston i od dnia po punkcji zastrzyki przeciwzakrzepowe. Przez 3 dni tez bralam antyniotyk. Ale czy te zastrzyki dostaje kazda (przeciwzakrzepowe) czy tylko jak jest trombofilia? Bo zapomnialam zapytac.

Dostałam na 10 dni zastrzyki przeciwzakrzepowe, chyba w mojej klinice tak standardowo dają

Do góry