reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...

@Pójdźka , za piękne przyrosty! Oby na potęgę! :) @Marzycielka7 za wizytę! Wielkie mocne kciukasy!
Hej, Boze chyba jednak naturalsik po nieudanym crio, poronieniu i roku staran, nie wierze :), wy tez widzicie druga kreche???

Widać, widać! :) Kciuki za betę, bo będziesz robić?

Strasznie sie boje, bo w lutym serduszko sie zatrzymalo na 8-9 tyg., i lekarze sugerowali ze to moj wiek :(, dlatego tez poszlam w opcje crio z KD. Nie udalo sie, chyba teraz czeka mnie kilka stresujacych tygodni, uspokoje sie pewnie po 12 tyg., kurka jeszcze zaden z moich lekarzy nie odbiera telefonu. Jade sie wbic do rejonowej przychodni

Kochana, oby wszystko było dobrze. Dobrych wieści w rejonowej :)

Dziewczyny te które miały criotransfer na sztucznym cyklu, napiszcie proszę ile razy musiałyście jeździć na kontrolę Endo ? I w którym DC był transfer? Ja miałam podchodzić do crio we wrześniu ale dzisiaj dostałam okres 2 dni wcześniej niż sobie wyliczyłam i siłą rzeczy następny też będzie wcześniej, a końcówkę września mam zawalona w pracy i mój mąż też, i tak się zastanawiam czy nie przełożyć go na październik....zawsze pod górkę...
@juchaa_87 Ja byłam tylko raz, między 10 a 12 dniem brania estrofemu.

Ja miałam dwa razy podgląd i wtedy wyznaczony już transfer, który był w 20 dc.

Ale tak naprawdę to by wystarczyła jedna wizyta jak u @Cytrynka122, tylko że ja poszłam jeszcze na początku cyklu bo mam w do i żeby zobaczył czy nie mam jakiś dużych torbieli.

reklama
@Myszka683 my wydaliśmy na leki prawie 700 zł, są tu wliczone leki do stymulacji i do transferu. Zobacze co dojdzie po transferze. Tak jak wczesniej ktos napisal, najdrozszy chyba ten Menopuer czy jakos tak.
Dziewczyny, a powiedzcie mi, bo od punkcji mam przyjmowac 3x2 tabletki luteiny dopochwowo, 3x1 duphaston i od dnia po punkcji zastrzyki przeciwzakrzepowe. Przez 3 dni tez bralam antyniotyk. Ale czy te zastrzyki dostaje kazda (przeciwzakrzepowe) czy tylko jak jest trombofilia? Bo zapomnialam zapytac.

Dostałam na 10 dni zastrzyki przeciwzakrzepowe, chyba w mojej klinice tak standardowo dają

Do góry