reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem juz po wizycie przepisal mi ANDROTOP 16,2 mg/g Żel - 88 g z hormonem męskim mówi ze to podają przy trudnych sytuacjach zaczynam stymulacje od 2dnia miesaczki około 19 20 sierpnia jak narazie mam przepisany mensimor300 a kolejne leki bedzie przepisywał na wizytach
Ogólnie mowi ze chciałby podac zarodek nie tak jak do tej pory w 2 dniu tylko poczekać do 5dnia ja prezaona ta wieścia i mówię a jak sie zatrzyma na co on mowi ze jak ma sie zatrzymac to i w macicy sie zatrzyma ze lepiej się przezegnac zaryzykować i podac dobrze rozwiniety ze większe szansę żebyśmy nie robili tego co 2 razy pod rząd jak to nie przynosi rezultatów żadnych

I żeby te wszystkie działania się udały i pomogły [emoji110][emoji8]

reklama
@sandra777.12 widzę, że w podobnym czasie bedziemy działać, powiedz mi Ty jesteś na sztucznym czy naturalnym? Bo ja się zastanawiam kiedy jest transfer, bo nie było okazji wyjaśnic....
Jak na naturalnym to czekam na owulacji plus 3 dni bo 3dniowy maluch???
I czy jakaś luteinę, heparyne się bierze jednak?!

Może któraś z Was wie, bo ja lubię wiedzieć co i jak a mój dr na urlopie

@sandra777.12 widzę, że w podobnym czasie bedziemy działać, powiedz mi Ty jesteś na sztucznym czy naturalnym? Bo ja się zastanawiam kiedy jest transfer, bo nie było okazji wyjaśnic....

ta na naturalnym czekasz na owulacje i to jest dzien zero potem na 3 dzien masz transfer od lekarza zależy czy bedziesz na cyklu naturalnym bez żadnych leków czy bedziesz brac dodatkowo progesteron z tego co zauważyłam lekarze jednak wola sie zabezpieczyć i podają extra progesteron od dnia owulacji

ta na naturalnym czekasz na owulacje i to jest dzien zero potem na 3 dzien masz transfer od lekarza zależy czy bedziesz na cyklu naturalnym bez żadnych leków czy bedziesz brac dodatkowo progesteron z tego co zauważyłam lekarze jednak wola sie zabezpieczyć i podają extra progesteron od dnia owulacji
Dziękuję za odpowiedz

Gratki dla dziewczyn którym się udało :biggrin2::biggrin2::biggrin2:, trzymam kciuki za kolejne Stefany i Stefanki

Ja czekam na @, pierwszy cykl po pierwszym nieudanym crio i mam pytanie, bo leków nie biorę już 4 tydz. a piersi a szczególnie sutki swędzą, przecież nie od leków , u mnie naturalsik to byłby cud przy takich wynikach amh i fsh, poradzicie proszę bo zwariuje do niedzieli

Ja jestem na sztucznym. Od dzisiaj biorę 2 x 2 dziennie estrofem, a od wtorku 3 x 2 ;) Po wizycie w sobotę, jeżeli wszystko będzie okej dokładam luteinę, duphaston i pewnie prolutex :) a co do naturalnego to @Elessi będzie wiedzieć ;)

Dziewczyny czy któraś miała z Was test UMA na skurcze macicy? Będę to mieć pierwszy raz w dniu transferu i zastanawiam się czy to coś wnosi.. Jak było u Was?

:happy:
Dziewczyny czy któraś miała z Was test UMA na skurcze macicy? Będę to mieć pierwszy raz w dniu transferu i zastanawiam się czy to coś wnosi.. Jak było u Was?
Hej ja miałam ten test, ze względu na dwie ciążę pozamaciczne. Trwa to 4 albo 5 minut. Robią nagranie na usg, a potem oglądają to w szybszym tempie i liczą skurcze norma jest do 10. Mi wyszło 16 skurczy więc brałam lek przed, w trakcie i po transferze w formie kroplowki leciało chyba ze trzy godziny, ale nie pamiętam jak się nazywa

reklama
:happy:

Hej ja miałam ten test, ze względu na dwie ciążę pozamaciczne. Trwa to 4 albo 5 minut. Robią nagranie na usg, a potem oglądają to w szybszym tempie i liczą skurcze norma jest do 10. Mi wyszło 16 skurczy więc brałam lek przed, w trakcie i po transferze w formie kroplowki leciało chyba ze trzy godziny, ale nie pamiętam jak się nazywa
Tractocile? :)

Do góry