reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sznurki szybko Ci zleci tych 5 dni :-) Dobra passa rozpoczęta więc nie możemy jej złamać:tak:, uda nam się :tak:

Gotadora, Aduś, Lawendowy, Fusun
będę miała mało czasu we wtorek bo o 18:30 mam w restauracji przy ul. Heweliusza wigilię pracowników z klientami :-(, bardzo bym prosiła, abyśmy spotkały się gdzieś blisko tej ulicy abym mogła tak o 18:25 wyjść i dojść do 18:30. Chciałabym być jak najdłużej z Wami :-)

reklama
Czesc Dziewczyny,

U mnie sniegu nie ma ale jest pochmurno,pada deszcz i wieje. brrrrr

Lawendowy
, sliczne laureczki, sciskaja za serce. A co wymysliy 3 pozostale rozrabiaki? Wczoraj w tutejszych wiadomosciach mowiono o przemocy w szkolach. Ludu moj kochany, jak uczniowie sie zwracaja do nauczycieli to sie wlos jezy!!!!:szok: Zadnego respektu!!! Za moich czasow,jak nauczyciel przechodzil , to wstawalo sie z lawki jesli sie na niej siedzialo i dopiero wtedy mowilo sie "dzien dobry".Byl autorytet i szacunek a teraz????? DOkad ten swiat zmierza???!!!

Elala a Ty jak sie czujesz???? Avarta zmienilam tylko na swieta w styczniu wroce do mojej koniczynki. Mam nadzieje tym razem przyniesie mi szczescie.

MILEGO DNIA!!!!

Aduś16- dzięki,że o mnie pamiętałaś:))Niezmiernie mi miło:tak: ja jeszcze jestem w trójpaku choć nie ukrywam,że już mi jest bardzo ciężko...mam nosa,że do szpitala trafię na samą Wigilię-choć liczyłam po cichutku,że już pod choinkę będą 2 małe prezenty,ale chyba jednak nie! Nie denerwuj się przed następną próbą,choć wiem,że łatwo się mówi,ale my kobiety mamy w sobie taką moc,że zawsze znajdujemy siłę do dalszej walki i nie poddajemy się. Ja będę cały czas o Tobie myśleć i zaciskać kciuki,bo MUSI SIĘ PRZECIEŻ UDAĆ!!!

Miliaa- masz bardzo duże szanse na sukces za 1 razem tylko się nie stresuj-na spokojnie! Robisz jutro test sikany?

gieniek a Ty jeszcze w trój paku, ja myślałam, że Twoje dzieciaczki już są na świecie :-). Ja byłam taka niedobra, że mama trafiła ze mną w brzuszku w wigilię do szpitala a ja wyszłam 27 grudnia dzień po świętach :-)

Sznurki szybko Ci zleci tych 5 dni :-) Dobra passa rozpoczęta więc nie możemy jej złamać:tak:, uda nam się :tak:

Gotadora, Aduś, Lawendowy, Fusun
będę miała mało czasu we wtorek bo o 18:30 mam w restauracji przy ul. Heweliusza wigilię pracowników z klientami :-(, bardzo bym prosiła, abyśmy spotkały się gdzieś blisko tej ulicy abym mogła tak o 18:25 wyjść i dojść do 18:30. Chciałabym być jak najdłużej z Wami :-)

Madzialenak oczywiście,że wybierzemy miejsce, aby pasowało, przeciesz i my chcemy spędzić z Tobą jak najwięcej czasu :-) -
a może coś zaproponujesz? czy to daleko od kliniki?

Gotadora to dla Ciebie:-)
Musisz sprawić takie saneczki swojemu króliczkowi

556722_566400660053481_1369460413_n.jpg

madzialenkak- a ty pewnie testujesz w Wigilię?:) Jeśli tak to u Ciebie musi być też prezent pod choinkę:tak: mój brat urodził się 24 grudnia dlatego ma na drugie imię Adam..to jest trochę przykre,jak ma się termin porodu w Święta wszyscy przy Wigilijnym Stole a Ty na Oddziale w Szpitalu..nie ukrywam,że mam mega stres aż mnie brzuch boli jak o tym myślę:-( Rozpakowane już są: Sylha, Lola216,Marcikuk ze starej ekipy:)

reklama
Do góry