reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak , juz po krótce wiem , co u Ciebie słychać , trzymam kciuki , podobnie jak w moim przypadku mam wrażęnie , ze musi się udać , po prostu żadna inna opcja nie wchodzi w grę , będzie dobrze. Myślę , ze to byłby dla Was najlepszy prezent na Gwiazdkę i Nowy Rok , więc tego Wam z całego serca życzę:-)

reklama
A ja Cię Gieniek pamiętam z czasów, gdy robiłyśmy test. Gdyby mi wtedy poszło, to teraz już bym się szykowała też do porodu. Ale ten czas leci. nawet nie pomyślałam, ze to już prawie 9 miesięcy.
No ale mój Maluch już ma 10 tyg.
A ja wczoraj pół dnia nie miałam mdłości i prawie do szpitala pojechałam - tak się zdenerwowałam :-) Ale wróciły :-) A dziś znowu przeszły - po żurku. Wczoraj też po żurku. I teraz już wiem! Przecież żurek jest dobry na kaca! Czyli na mdłości ciążowe to samo co na kaca :-)
Pozdrawiam z ten śliczny puchowy dzień.

lucy777 u mnie nic ciekawego na razie się nie dzieje, prócz tego, że jestem po kolejnym transferze i mam nadzieję udanym. A Ty już zaczęłaś 5 m-c :szok:, pamiętam jak oczekiwałaś na test. Życzę spokojnej drugiej połówki ciąży :-)

:-D ;-) :-) ;-) :-D ;-) :-) ;-) :-D

537464_364931520270471_763374583_n.jpg

hej dziewczyny, kto z Was bedzie mial transfer w najblizszym czasie? Juz w poniedzialek jade na usg by sprawdzic czy moje endometrium ladnie przyrasta, mam nadzieje , ze tak, ale bardzo sie boje jak to bedzie... Pozdrawiam

:-) idę dziewczyny skanować zgody, męża nie ma więc muszę jakoś tak komputerowo to załatwić ...

Lawendowy Sen, Madzialenak i Aduś - napiszcie proszę, gdzie się spotkamy, bo i Fusun do nas wpadnie :-)

oczywiście zapraszamy wszystkie kobietki :-)

Ostatnia edycja:
milia kiedy testujesz?
test z krwi mam zrobic w 10dpt czyli niestety juz w ta sobote... chyba sie pos.ram!

Miliaa- masz bardzo duże szanse na sukces za 1 razem tylko się nie stresuj-na spokojnie! Robisz jutro test sikany?
taaaa, szanse..weez Gień!
dzis moj 8dpt, zrobilam sikanca...i nie wiem w sumie co wyszlo, zrobie jeszcze raz w sobote z rana...bo dzis to mocz po poludniowy byl..

a u mnie nudy, dobrze sie czuje...chociaz dzis w pracy troche stresow mialam...ale juz wrocilam do domku i zajadam sie ciasteczkami i jest OK:tak:

reklama
Do góry