Madzialenak , juz po krótce wiem , co u Ciebie słychać , trzymam kciuki , podobnie jak w moim przypadku mam wrażęnie , ze musi się udać , po prostu żadna inna opcja nie wchodzi w grę , będzie dobrze. Myślę , ze to byłby dla Was najlepszy prezent na Gwiazdkę i Nowy Rok , więc tego Wam z całego serca życzę:-)
reklama
Misia1974
Fanka BB :)
A ja Cię Gieniek pamiętam z czasów, gdy robiłyśmy test. Gdyby mi wtedy poszło, to teraz już bym się szykowała też do porodu. Ale ten czas leci. nawet nie pomyślałam, ze to już prawie 9 miesięcy.
No ale mój Maluch już ma 10 tyg.
A ja wczoraj pół dnia nie miałam mdłości i prawie do szpitala pojechałam - tak się zdenerwowałam :-) Ale wróciły :-) A dziś znowu przeszły - po żurku. Wczoraj też po żurku. I teraz już wiem! Przecież żurek jest dobry na kaca! Czyli na mdłości ciążowe to samo co na kaca :-)
Pozdrawiam z ten śliczny puchowy dzień.
No ale mój Maluch już ma 10 tyg.
A ja wczoraj pół dnia nie miałam mdłości i prawie do szpitala pojechałam - tak się zdenerwowałam :-) Ale wróciły :-) A dziś znowu przeszły - po żurku. Wczoraj też po żurku. I teraz już wiem! Przecież żurek jest dobry na kaca! Czyli na mdłości ciążowe to samo co na kaca :-)
Pozdrawiam z ten śliczny puchowy dzień.
madzialenak
mama na pełen etat
lucy777 u mnie nic ciekawego na razie się nie dzieje, prócz tego, że jestem po kolejnym transferze i mam nadzieję udanym. A Ty już zaczęłaś 5 m-c , pamiętam jak oczekiwałaś na test. Życzę spokojnej drugiej połówki ciąży :-)
lawendowy_sen
;-) :-) ;-) ;-) :-) ;-)
:-) idę dziewczyny skanować zgody, męża nie ma więc muszę jakoś tak komputerowo to załatwić ...
Lawendowy Sen, Madzialenak i Aduś - napiszcie proszę, gdzie się spotkamy, bo i Fusun do nas wpadnie :-)
oczywiście zapraszamy wszystkie kobietki :-)
Lawendowy Sen, Madzialenak i Aduś - napiszcie proszę, gdzie się spotkamy, bo i Fusun do nas wpadnie :-)
oczywiście zapraszamy wszystkie kobietki :-)
Ostatnia edycja:
test z krwi mam zrobic w 10dpt czyli niestety juz w ta sobote... chyba sie pos.ram!milia kiedy testujesz?
taaaa, szanse..weez Gień!Miliaa- masz bardzo duże szanse na sukces za 1 razem tylko się nie stresuj-na spokojnie! Robisz jutro test sikany?
dzis moj 8dpt, zrobilam sikanca...i nie wiem w sumie co wyszlo, zrobie jeszcze raz w sobote z rana...bo dzis to mocz po poludniowy byl..
a u mnie nudy, dobrze sie czuje...chociaz dzis w pracy troche stresow mialam...ale juz wrocilam do domku i zajadam sie ciasteczkami i jest OK
kwiatuszekq20
co wyszło?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
miliaa właśnie co wyszło? cień cienia?
Podziel się: