reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinia ja też czekam na @ i w tym cyklu mam brać duphaston, żeby macicę dobrze przygotować, a w następnym cyklu stymulacja:)))

Ja niestety będę musiała poczekać ze stymulacją. U mnie to będzie raczej sprawdzanie jakieś. Bo dopiero co transfer mój się kiepsko zakończył. A od stymulacji do stymulacji trzeba zaczekać, bo może nie być wyniku.

Kinga...dziekuje kochana,ze pytasz...czuje sie nijak...normalnie. dziwne bo zrobily mi sie dwa brzuchy....jeden moj, ten co zawsze a drugi na dole tam gdzie macica. mam dwa brzuchy:tak: ja w ogole szczupla bardzo jestem i moj m ostatnio to zauwazyl:eek:
staram sie nie myslec, jezdze do pracy, chodze do sklepu...zyje normalnie, tzn w miare normalnie:sorry2:

a ty jak sie czujesz? pogodzilas sie juz?

Madzialenak - to w zasadzie już niedługo. Czas szybko leci.

Miliaa - musiałam się pogodzić, bo inaczej załamałabym się i nie byłabym w stanie myśleć już o kolejnych staraniach. A w zasadzie za 21 dni około idę już na wizytę do lekarza, żeby ustalić co dalej. A drugi brzuch mógł ci się zrobić z lekarstw ( niestety hormony na mnie też kiepsko w tym temacie działają, nawet włosy mi mega wypadały).

hej kochane!!
mmonika kontynuujesz dobrą passę, super i oby tak dalej proszę..
madzialenak oj tak, będziemy opijać soczkiem twoją dwucyfrową betę wtorkową:tak:
a ja mam dziś kiepski dzień.. strach mnie obleciał, im bliżej tym gorzej, wciąż prześladuje mnie to uczucie z października, jak się powtórzy to chyba umrę na miejscu :-( jeszcze gdzieś wyczytałam że po 6tej próbie szanse spadają to praiwe żadnych :-( więc dużo prób mi nie zostało :-(
Lolitka może tu jeszcze czasem zaglądasz, jak ty wytrwałaś do tej 6tej próby.. wielki szacun, ja prędzej na zawał padne, nawe clexane nie pomoże. Ale z drugiej strony czytałam też wywiad z lekarzami z Białego i pisali że rekordzistce po 11tej próbie wyszło :szok: szok!

Dziewczęta, myślę że miejsce na wtorkowe spotkanie wybiera tym razem któraś z was, bo ja nie trafiłam z tą loża na pięterku chyba ... więc oddaje wam pałeczkę ;-)

reklama
Aduś, oj tam, oj tam, zaraz tam nie trafiłaś :-) A co źle było???

Widzę, że zaczynasz znowu uprawiać czarnowidztwo. Oj nie ładnie. Może zacznij uprawiać coś innego, np marchewkę :-)
Przynajmniej na zdrowie Ci to wyjdzie, bo będziesz mogła zrobić sobie pyszne soczki:-)

Myślę o miejscu na nasze spotkanie i nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy. Pewnie najbezpieczniej byłoby usiąść w Coffee Heaven, tam przynajmniej nie będą palić. Ale proponujcie inne miejsca. Ja się dostosuje :-D

A tak na marginesie, to o której się spotykamy?
Gotadora, o której masz wizytkę?

Do góry