reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinia ja też czekam na @ i w tym cyklu mam brać duphaston, żeby macicę dobrze przygotować, a w następnym cyklu stymulacja))
Ja niestety będę musiała poczekać ze stymulacją. U mnie to będzie raczej sprawdzanie jakieś. Bo dopiero co transfer mój się kiepsko zakończył. A od stymulacji do stymulacji trzeba zaczekać, bo może nie być wyniku.
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga mój 8dpt przypada na 18.12 (wtorek za tydzień) :-)
Kinga...dziekuje kochana,ze pytasz...czuje sie nijak...normalnie. dziwne bo zrobily mi sie dwa brzuchy....jeden moj, ten co zawsze a drugi na dole tam gdzie macica. mam dwa brzuchy ja w ogole szczupla bardzo jestem i moj m ostatnio to zauwazyl
staram sie nie myslec, jezdze do pracy, chodze do sklepu...zyje normalnie, tzn w miare normalnie
a ty jak sie czujesz? pogodzilas sie juz?
staram sie nie myslec, jezdze do pracy, chodze do sklepu...zyje normalnie, tzn w miare normalnie
a ty jak sie czujesz? pogodzilas sie juz?
Kinga_1
Madzialenak - to w zasadzie już niedługo. Czas szybko leci.
Miliaa - musiałam się pogodzić, bo inaczej załamałabym się i nie byłabym w stanie myśleć już o kolejnych staraniach. A w zasadzie za 21 dni około idę już na wizytę do lekarza, żeby ustalić co dalej. A drugi brzuch mógł ci się zrobić z lekarstw ( niestety hormony na mnie też kiepsko w tym temacie działają, nawet włosy mi mega wypadały).
Miliaa - musiałam się pogodzić, bo inaczej załamałabym się i nie byłabym w stanie myśleć już o kolejnych staraniach. A w zasadzie za 21 dni około idę już na wizytę do lekarza, żeby ustalić co dalej. A drugi brzuch mógł ci się zrobić z lekarstw ( niestety hormony na mnie też kiepsko w tym temacie działają, nawet włosy mi mega wypadały).
lawendowy_sen
Kinga mój 8dpt przypada na 18.12 (wtorek za tydzień) :-)
Madzialenak, to będziemy opijać soczkiem Twój sukces :-)
Aduś16
hej kochane!!
mmonika kontynuujesz dobrą passę, super i oby tak dalej proszę..
madzialenak oj tak, będziemy opijać soczkiem twoją dwucyfrową betę wtorkową
a ja mam dziś kiepski dzień.. strach mnie obleciał, im bliżej tym gorzej, wciąż prześladuje mnie to uczucie z października, jak się powtórzy to chyba umrę na miejscu :-( jeszcze gdzieś wyczytałam że po 6tej próbie szanse spadają to praiwe żadnych :-( więc dużo prób mi nie zostało :-(
Lolitka może tu jeszcze czasem zaglądasz, jak ty wytrwałaś do tej 6tej próby.. wielki szacun, ja prędzej na zawał padne, nawe clexane nie pomoże. Ale z drugiej strony czytałam też wywiad z lekarzami z Białego i pisali że rekordzistce po 11tej próbie wyszło szok!
mmonika kontynuujesz dobrą passę, super i oby tak dalej proszę..
madzialenak oj tak, będziemy opijać soczkiem twoją dwucyfrową betę wtorkową
a ja mam dziś kiepski dzień.. strach mnie obleciał, im bliżej tym gorzej, wciąż prześladuje mnie to uczucie z października, jak się powtórzy to chyba umrę na miejscu :-( jeszcze gdzieś wyczytałam że po 6tej próbie szanse spadają to praiwe żadnych :-( więc dużo prób mi nie zostało :-(
Lolitka może tu jeszcze czasem zaglądasz, jak ty wytrwałaś do tej 6tej próby.. wielki szacun, ja prędzej na zawał padne, nawe clexane nie pomoże. Ale z drugiej strony czytałam też wywiad z lekarzami z Białego i pisali że rekordzistce po 11tej próbie wyszło szok!
reklama
lawendowy_sen
Aduś, oj tam, oj tam, zaraz tam nie trafiłaś :-) A co źle było???
Widzę, że zaczynasz znowu uprawiać czarnowidztwo. Oj nie ładnie. Może zacznij uprawiać coś innego, np marchewkę :-)
Przynajmniej na zdrowie Ci to wyjdzie, bo będziesz mogła zrobić sobie pyszne soczki:-)
Myślę o miejscu na nasze spotkanie i nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy. Pewnie najbezpieczniej byłoby usiąść w Coffee Heaven, tam przynajmniej nie będą palić. Ale proponujcie inne miejsca. Ja się dostosuje
A tak na marginesie, to o której się spotykamy?
Gotadora, o której masz wizytkę?
Widzę, że zaczynasz znowu uprawiać czarnowidztwo. Oj nie ładnie. Może zacznij uprawiać coś innego, np marchewkę :-)
Przynajmniej na zdrowie Ci to wyjdzie, bo będziesz mogła zrobić sobie pyszne soczki:-)
Myślę o miejscu na nasze spotkanie i nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy. Pewnie najbezpieczniej byłoby usiąść w Coffee Heaven, tam przynajmniej nie będą palić. Ale proponujcie inne miejsca. Ja się dostosuje
A tak na marginesie, to o której się spotykamy?
Gotadora, o której masz wizytkę?
Podziel się: