reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy może być uprawa marchewki ale chyba za zimno :szok:
A może w takim razie Cico? Gotadora ty ustalasz godzine:-)
Myślałam ostatnio o Gienku, chyba nie bawem powinna mieć rozwiązanie.. Gienek jeśli to czytasz to daj choć znak że wszystko jest w porządku..&&&&&&

reklama
A tak na marginesie, to o której się spotykamy?
Gotadora, o której masz wizytkę?

ja mam znowu na 16:30 :-)

Madzialenak nie mogę się doczekać Twojej betki i spotkania z Wami!!!

oczywiście może być Cico :-)

Fusun super by było gdybyś mogła do nas zajść, ostatnio byłyśmy tak do ok. 20stej - może uda Ci się :-)

Ostatnia edycja:
Muszę się Wam pochwalić moimi laurkami, którymi zostałam dzisiaj obdarowana :-)
Te laurki na przeprosiny wywołały uśmiech na mojej twarzy. Czasem jest ciężko i sił już brakuje, ale dla takich chwil, stwierdzam, że warto czasem zacisnąć zęby :-)

Aaaaa i jakby ktoś nie wiedział, jak wyglądam, to wystarczy spojrzeć na moje portrety na rysunkach
i od razu wszystko jasne :-D

DSC_4232.jpgDSC_4234.jpgDSC_4235.jpg

Gotadora, bardzo zdolne :-) i do brojenia i do rysowania.

Przez 1,5 godziny upominałam i prosiłam, żeby się nie bili, żeby nie rzucali klockami, żeby nie niszczyli dekoracji, żeby....
A oni dalej swoje. To w końcu mieli się zastanowić nad swoim zachowaniem, cała piątka rozrabiająca usiadła i debatowała. Ale tylko Patryk i Maks przyszli z przeprosinami i laurkami. I od razu cała złość mi przeszła:-D

reklama
Miłego dnia KOCHANE!
żebyście miały dziś dużo radości i niech uśmiech na Waszych twarzach cały dzień gości!
Ale mi sie zrymowało ;-)

obudzilam sie dziś uśmiechnięta , z bardzo dobrym nastrojem.. hmm.. ciekawe dlaczego ?
a no za 5 dni testujemy ;-)))))))

Do góry