Dziewczyny testujące betkę - gratuluję :-) . Odnośnie mojego wcześniejszego postu o tym, iż się cieszę, że klinika nie naciąga na badania - chciałabym sprecyzować - nie naciąga, bo zanim tam trafiłam jakieś pół roku wcześniej robiłam komplet badań poziomu hormonów, chlamydie i inne najważniesze, dlatego lekarz nie prosił mnie o ponowne robienie badań bo je po prostu przejrzał i nie zobaczył żadnych problemów. Gdybym nie robiła badań wcześniej, sama bym się upomniała :-) Czy jest tu jakaś dziewczyna, która leczy się w katowickiej Provicie? Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej... Pozdrawiam
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Mmonika81 - gratulacje. Spokojnych 9 m-cy Ci teraz życzę. A odnośnie przeciwdziałania to tylko stosować się do zaleceń lekarza i nic więcej. Na pozostałe rzeczy się nie ma wpływu. Musisz zaufać naturze.
Inka - betka rośnie i są 2 pęcherzyki więc wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki za to &&&&&&&&&&&&&
Miliaa - jak samopoczucie? Kiedy testujesz?
Madzialenak - jak tam samopoczucie?
Inka - betka rośnie i są 2 pęcherzyki więc wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki za to &&&&&&&&&&&&&
Miliaa - jak samopoczucie? Kiedy testujesz?
Madzialenak - jak tam samopoczucie?
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga czuję się dobrze, tylko wczoraj mnie kuło w lewym jajniku a dzisiaj tak mnie ciągnie przy nim. Piersi mam nabrzmiałe, bolące i twarde od tych leków.
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga którego dpt robiłaś pierwszą betę? Pamiętam, że wyszła Ci prawie 3?
Kinga_1
Kinga którego dpt robiłaś pierwszą betę? Pamiętam, że wyszła Ci prawie 3?
Madzialenak - pierwszy raz robiłam betę w 6 dniu po transferze. No i miałam wtedy chyba 2,32 czy jakoś tak.
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga ja zrobię w 8dpt betę i progesteron
Kinga_1
Madzialenak- myślę, że w tym dniu powinno już coś wyjść. Ja miałam zalecone zrobienie wtedy progesteronu właśnie temu przy okazji betę zrobiłam. To w zasadzie kiedy będzie u Ciebie ten 8 dzień? Co bym wiedziała kiedy mocno mam zaciskać kciuki.
A propo wysłałam ostatnie badanie progesteronu do lekarza, który stwierdził, że to nie progesteron był przyczyną obumarcia ciąży. Miałam wtedy wynik 13,52 ng/ml wtedy co betę miała spadkową już.
A na inny temat to chyba jutro już @ będę miała, bo dzisiaj mam lekkie plamienie. Więc za 20 dni od jutra będę zaczynać kolejne działania.
A propo wysłałam ostatnie badanie progesteronu do lekarza, który stwierdził, że to nie progesteron był przyczyną obumarcia ciąży. Miałam wtedy wynik 13,52 ng/ml wtedy co betę miała spadkową już.
A na inny temat to chyba jutro już @ będę miała, bo dzisiaj mam lekkie plamienie. Więc za 20 dni od jutra będę zaczynać kolejne działania.
reklama
Podziel się: