reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
598415_10151199348938691_82335466_n.jpg

Dziewczyny, jak rozumiem, teraz za 2 tyg usg, a następnie, powinnam juz chodzić do normalnego ginekologa.

Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?

Monika, serdeczne gratulacje! Ja w 12dpt miałam 98 więc Twoja beta jest jak najbardziej OK. Trzymam kciuki przyrost i kolejne miesiące.
Co do lekarzy - ja mogę polecić lekarkę, której zawdzęczamy ciążę z kliniki (chodzimy teraz do niej prywatnie na prowadzenie) - ale jest na Mokotowie. Jak Ci pasuje - daj znać, podam szczegóły.
Jak ją zapytałam, co teraz z moją ciążą (jak się okazało, że jestem), jaka ona będzie i czym się będzie różniła od naturalnych - powiedziała mi, że będzie .... lepsza :)

reklama
dokładnie potwierdzam!!!!!! GRATULUJE Monika81 mowiłam ze dołaczysz do grudniowych Mamus idziemy łeb w łeb wiec dawaj znac na bieżąco ja jutro ide na bete (12dpt) sprawdzic przyrost dzis o dziwo (byc może to moja psychika) dopadły mnie lekkie nudności z którymi walczyłam w pracy ogólnie objawów brak czasem tylko cos ukłuje no i standard u mnie lewy jajnik - UWAGA taki ból to dobry znak u mnie jedyny objaw:))) Bedzie dobrze mamuś nam przybędzie a WY DZIEWCZYNY czekające trzymam kciuki UDA SIE NAPEWNO teraz uwierzę już we wszytsko:)))))))))))))))))

Do góry