Vinszka
Fanka BB :)
Nooo... noszenie po transferze jest wręcz zakazane. Nie pochwalam tego, ale puszczam w telewizji piosenki dla dzieci jak już daje do wiwatu. Nie wiem jak sobie poradziłam ten pierwszy trymestr. Żyłam z dnia na dzień. Czekając do wieczora by odpocząć. Łatwo nie jestKochane jak radzilyscie sobie z małym dzieckiem po transferze? Moja córka ma 1,5 roku, wychodzą jej dwie górne trójki i jest tylko mama i mama, najlepiej cały czas na rękach, a we wtorek transfer :/
Jeszcze długo będziesz zaglądała, czy aby nie krwawisz. Też mam czasami takie sny. Strach jest zawsze z tyłu głowy, aż do narodzin. Tego się nie przeskoczy po naszych przejściach.Boze dziewczyny co za noc! Co za koszmary mialam! Ze nagle zaczelam krwawic az z tqkimi skrzepami i to nie bylo normalnie jakies plamienie i dzidzi juz nie bylo Boze ale yo siedzie i mnie w glowie ten strach o ta bete! A jeszcze wczoraj do wieczora bolal mnoe brzuch caly czas jak na okres.
Dziewczyny brac ta nospe i buscopan?
Jak Ciebie boli to bierz, ale może nie dwie tabletki tak na raz? Po transferze miałam tego dużo, ale jednak zawsze wolę brać mniej jak więcej.