reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moda na niesprawdzanie płci dziecka jest w Irlandii, jak tam mieszkałam 5 Irlandek z mojej pracy zaszło w ciąże :szok: i żadna z nich nie widziała co będzie mieć.. zabraniały lekarzom mówić, taka moda czy co tam. Bardzo mnie to wtedy dziwiło.. a teraz to jeszcze bardziej:szok: Ja podświadomie od zawsze czuje ze będzie dziewczyna... ale bardzo chciałabym parkę .. Imię dla chłopca już mam, a dla dziewczynki ...:blink:

reklama
ja też chciałabym parkę ... dwa słoniki, takie wielkie maskotki już rok na nie czekają ... po podjęciu dezycji o inv postanowiliśmy je zatrzymać właśnie dla nich

Przeciwników finansowania IVF w Polsce jest prawie tyle co osób które nie doświadczyły nieszczęścia walki o dziecko.. Ten naród jest tak obłudny że aż sma się dziwię chwilami sobie że z taką radością tu wracałam. Mam jednak nadzieję że tym razem pomysłodawcy postawią na swoje i rozpocznie się dofinansowanie które powinno być już od dawien dawna..
Dobranoc dziewczynki.. słodkich snów!

ADUS16 masz racje z ta irlandzka tradycja..ze mna pracuje kolezanka Irlandka,niedawno urodzila synka ale do konca nie znala plci..podziwialam ja cale 9miesiecy bo ja bym nie wytrzymala z ciekawosci! to zbyt dlugi okres oczekiwania jak dla mnie :-) a wiesz,ze ja tez mam takie przeczucie,ze kiedys bede miala corke?! Dziwne to bardzo,ale od zawsze tak mi sie wydawalo...;-);-);-);-) a jak bedzie to czas pokaze;-)

Miłego dzionka!!!

Ja za moment śmigam do pracy i zazdroszczę Wam, że możecie jeszcze chwile pospać:-)

stylowi_pl_inne_2463185.jpg

Czesc Dziewczynki,

Alegoria, przykro,ze sie nie udalo tym razem ale dobrze,ze szybko pojedziesz po mrozaczki. Trzymam kciuki by sie udalo!!!!

Rozyczka powodzenia na dzisiejszym usg!!!

MILEGO DNIA!!!

reklama
Hej Dziewczynki

Ale wczoraj wieczorem naprodukowałyście tekstu :-), ja poszłam się położyć bo bolał mnie lewy jajnik.

Aduś bardzo się cieszę, że już niedługo zaczynasz walkę, tym razem to już musi być wygrana, wybadana jesteś wzdłuż i wszerz, wszystkie wyniki w porządku więc nie ma opcji aby było inaczej :-)
Co do clexane to ja mam dawkę 0,4 ml, za 15 dawek zapłaciłam 175 zł bez refundacji, kupiłam w Gdyni w Aptece na przeciw Szpitala Miejskiego na Pl. Kaszubskim, która jest naprawdę bardzo tanią apteką z wiecznie niekończącą się kolejką. Co do testowania to może rzeczywiście się Ciebie posłucham i zrobię we wtorek w diagnostyce.

Lawendowy Sen ja mam także wybrane imię dla dziewczynki : Aleksandra :-) a dla chłopca: Maciej, Jakub lub Sebastian.
Miłego dnia w pracy Tobie życzę, jak Ty dzisiaj wstawałaś to ja na drugi boczek się przekręcałam :-D. Ale w przyszłym tygodniu to już nie będę miała tak wesoło bo będę wstawać o godz. 5:30 :wściekła/y:

Gotadora, Aduś, Lawendowy co do miejsca spotkania to ja akceptuję każde, które zaproponujecie :-) Fusun uda Ci się być tym razem na spotkaniu??

Alegoria bardzo mi przykro, że się nie udało, ale jak widzę zamknęłaś już tamten etap i już niedługo weźmiesz pod serduszko swojego zmarźlaczka. Co do rozmrożenia to się wogóle nie przejmuj, jest bardzo mały % tego, że zarodek źle się rozmrozi. Ja też przy crio cały czas o tym myślałam i się denerwowałam a w rezultacie pięknie się odmroził.

Różyczko trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze usg, melduj nam się po, my potrzebujemy takich informacji :-)

Alex5 życzę udanego, szybkiego, niebolącego porodu :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry