Hej Dziewczynki
Ale wczoraj wieczorem naprodukowałyście tekstu :-), ja poszłam się położyć bo bolał mnie lewy jajnik.
Aduś bardzo się cieszę, że już niedługo zaczynasz walkę, tym razem to już musi być wygrana, wybadana jesteś wzdłuż i wszerz, wszystkie wyniki w porządku więc nie ma opcji aby było inaczej :-)
Co do clexane to ja mam dawkę 0,4 ml, za 15 dawek zapłaciłam 175 zł bez refundacji, kupiłam w Gdyni w Aptece na przeciw Szpitala Miejskiego na Pl. Kaszubskim, która jest naprawdę bardzo tanią apteką z wiecznie niekończącą się kolejką. Co do testowania to może rzeczywiście się Ciebie posłucham i zrobię we wtorek w diagnostyce.
Lawendowy Sen ja mam także wybrane imię dla dziewczynki : Aleksandra :-) a dla chłopca: Maciej, Jakub lub Sebastian.
Miłego dnia w pracy Tobie życzę, jak Ty dzisiaj wstawałaś to ja na drugi boczek się przekręcałam
. Ale w przyszłym tygodniu to już nie będę miała tak wesoło bo będę wstawać o godz. 5:30
Gotadora, Aduś, Lawendowy co do miejsca spotkania to ja akceptuję każde, które zaproponujecie :-)
Fusun uda Ci się być tym razem na spotkaniu??
Alegoria bardzo mi przykro, że się nie udało, ale jak widzę zamknęłaś już tamten etap i już niedługo weźmiesz pod serduszko swojego zmarźlaczka. Co do rozmrożenia to się wogóle nie przejmuj, jest bardzo mały % tego, że zarodek źle się rozmrozi. Ja też przy crio cały czas o tym myślałam i się denerwowałam a w rezultacie pięknie się odmroził.
Różyczko trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze usg, melduj nam się po, my potrzebujemy takich informacji :-)
Alex5 życzę udanego, szybkiego, niebolącego porodu