reklama
Hej dziewczyny. melduje ze czytam was codziennie i mocno kibicuje. Madzielanek, Sznurki, mmonika powodzenia przy testowaniu. Gotadora, Lawendowy za wa tez trzymam kciuki i niech 2013 bedzie tym rokiem dla Was.
Ktos potal o mrozaczki (chyba Allegoria) tym nie zabardzo trzeba sie martwic, bo do mrozenia wybieraja tylko najlepsze zarodeczki ktore maja duze (bo ponad 95%) szans na przetrwanie rozmrazania. U mnie jeden zozmrozil sie suuper drugi tylko w 40% ale oba byly wystarczajaco silne aby sie wgryzc no i teraz rosna sobie w moim brzuszku.
Lawednowy twoje zdjecia sa super ;-).
Agapl - z Toba tez jestem co dzien czytamTwoje posty i czekam na pozytywne wiesci. Fajny swiateczny avatar. bardzo mi sie podoba.
Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i zycze wiele wytrwalosci dla walczacych, trzymajcie sie ;-)
Ktos potal o mrozaczki (chyba Allegoria) tym nie zabardzo trzeba sie martwic, bo do mrozenia wybieraja tylko najlepsze zarodeczki ktore maja duze (bo ponad 95%) szans na przetrwanie rozmrazania. U mnie jeden zozmrozil sie suuper drugi tylko w 40% ale oba byly wystarczajaco silne aby sie wgryzc no i teraz rosna sobie w moim brzuszku.
Lawednowy twoje zdjecia sa super ;-).
Agapl - z Toba tez jestem co dzien czytamTwoje posty i czekam na pozytywne wiesci. Fajny swiateczny avatar. bardzo mi sie podoba.
Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i zycze wiele wytrwalosci dla walczacych, trzymajcie sie ;-)
Ostatnia edycja:
o rany!! co teraz???
Jak to co? CIESZYĆ SIĘ!!!
lawendowy_sen
Fanka BB :)
hip hip hurra 109 w 12 dpt
Mmonika, ale super wiadomość!!! A datę 12.12.12 zapamiętasz do końca życia, o jeden dzień dłużej i światełko do nieba :-)
Ja na Twoim miejscu skakałabym do góry!!!
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Ja już jestem w domku. Obiadek prawie gotowy. Zrobiłam tylko polędwiczki, bo mąż sam ugotował pyszny rosołek.
Żyć, nie umierać :-)
Żyć, nie umierać :-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
mmonika super, ciesz się i powtórz betę za 2 dni, aby sprawdzić przyrost. Ja już gratuluję!
Podziel się: