reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, ale miałam badane z racji wysokiego nk przy pierwszym transferze i cesarki na szybko. Ponoć wtedy mogło się NK w endo zwiększyć, że każdy zarodek byłby odrzucany przez organizm.

Mam za sobą dwa udane transfery za pierwszym razem.
Dzięki:). A jaki Ci wyszedł poziom NK w Endo? jak udało się je zbić? Steryd plus intralipid?

reklama
Dziś mam kontrolną wizytę u endrykologa,spytam się jak to wygląda.Pisałam dziś do swojego gin i odpisał mi,że TSH powinno być w granicach 1.Poproszę endrykologa,żeby dał mi skierowanie na hormony tarczycy,mam nadzięję ,że da.A poza tym,to nastraszyła mnie siostra ,powiedziała,że powinnam mieć niższe tsh,dlatego się przejęłam.Ale może za bardzo panikuję i się martwię.
Jak masz endokrynologa to dobrze. Nie panikuj, nie jest źle. Mi endokrynolog w ciąży od razu zwiększyła dawkę, tylko że ja miałam problem z ft3.

Dzięki:). A jaki Ci wyszedł poziom NK w Endo? jak udało się je zbić? Steryd plus intralipid?
Nie trzeba było zbijać na całe szczęście. Wynik był ok, ale nie powiem Ci jaki, bo nie pamiętam. Zresztą nawet sama nie potrafiłam go odczytać. [emoji85]
Przy pierwszym brałam encorton.

Uff to mnie trochę uspokoiłas.. No ja mam mieć jakąś krótka co od 3 do 5 min trwa bez znieczulenia.. Bolało cię coś później? Przynajmniej nie jestem sama :) :*
Nic mnie nie bolało później :)
Po badaniu tylko trochę wody wycieka. Żeby włożyć ten histeroskop do środka to muszą trochę wody pod ciśnieniem tez wprowadzić.
Byłam bardzo zdziwiona jak gładkie ściany ma macica od środka :)

Cześć Dziewczyny:) Wracam po jakimś czasie po mrozaczka. Wlasnie zaczęłam przyjmować estrofem i pabi dexametason. Mam do was pytanie. Czy któraś miała może takie ostre migreny po tych lekach?

@Pójdźka Ja biorę estrofem i po nim nic mi nie dolega. Drugiego leku nie znam ;)
Może to zbieg okoliczności. Trochę się martwię bo takiego bólu głowy jeszcze nie miałam. Wzięłam rano estrofem i po godzinie zaczęła mnie boleć głowa, pod wieczór przestała, a jak o 20 wzięłam druga tabletkę to po godzinie znowu zaczęła mnie boleć. Dzięki za odpowiedź. A ty na jakim etapie jesteś?

reklama
Może to zbieg okoliczności. Trochę się martwię bo takiego bólu głowy jeszcze nie miałam. Wzięłam rano estrofem i po godzinie zaczęła mnie boleć głowa, pod wieczór przestała, a jak o 20 wzięłam druga tabletkę to po godzinie znowu zaczęła mnie boleć. Dzięki za odpowiedź. A ty na jakim etapie jesteś?
Już zobaczyłam. To trzymam mocno kciuki Ja do takiego etapu jeszcze nie doszłam, ale może tym razem się uda.

Do góry